Home Where to sleep Wereld

MOXY Hotel in New York City has got it all

MOXY logo

Tripje naar New York in gedachten? Wij hebben alvast het perfecte hotel voor je gevonden. Op loopafstand van Madison Square Garden en het Empire State Building bevindt zich het MOXY Hotel. Met een waanzinnig interieur, een barber, een dakterras met prachtig uitzicht, een fitnesscentrum en zelfs een tattoo studio van de wereldwijd bekende celebrity tattoo artist JonBoy. MOXY has got it all. En dat dan ook nog eens betaalbaar.

MOXY is een boutique hotel middenin Manhattan. ‘Playful, Bold and Spirited’ is hoe zij zelf het hotel omschrijven op hun website en na het zien van deze sfeerbeelden snap je wel waarom.

Over naar wat algemene informatie over het hotel, MOXY NYC Times Square heeft supersnelle gratis WiFi en als extraatje krijg je ook gratis toegang tot verschillende streamingsdiensten zoals Netflix en HBO GO. Alle kamers zijn tevens voorzien van een flatscreen-tv. De nieuwste series bingewatchen op je hotelkamer was nog nooit zo relaxed.

Voor de sportievelingen onder ons: MOXY beschikt ook over een fitnesscentrum, maar aan lekker eten en drinken ook geen gebrek, MOXY beschikt ook over een eigen restaurant, grab & go café en een bar op het dak.

Elke kamer heeft een eigen badkamer met gratis toiletartikelen (kan je die in ieder geval lekker thuis laten). Toe aan een bezoekje aan de barber? Je hoeft hiervoor niet eens je hotel te verlaten.

Er is ook een gemeenschappelijke lounge en een 24-uursreceptie. ‘s Avonds worden er drankjes geserveerd op het dakterras op de 18e verdieping. Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht op het Empire State Building. Volgens velen is dit zelfs één van de beste rooftop bars in New York.

Wil je meer zien van dit fantastische hotel? Kijk dan even de bovenstaande video of op de website van het hotel.

En, ben jij al overtuigd dat MOXY op je hotel-bucketlist moet komen?

No Comments

    Leave a Reply