Travel

Decathlon komt met multifunctionele rugzak

Steeds meer mensen realiseren zich dat niet alleen regelmatig bewegen goed is, maar ook dat op verschillende manieren bewegen zo zijn voordelen heeft. Het beoefenen van verschillende sporten, ook wel ‘multisport’ genoemd, raakt bij jong en oud steeds meer in zwang. Wie in beweging de breedte zoekt kan haast niet zonder een licht en multifunctioneel tasje om verschillende benodigdheden efficiënt mee te nemen. Decathlon heeft alle benodigdheden in huis.

Steeds meer topsporters en –coaches beamen dat het beoefenen van meerdere soorten sport de resultaten van de hoofdsport verbetert omdat ‘multisport’ motorische vaardigheden verbetert en blessures door eenzijdige belasting vermindert. Geen wonder dat het in populariteit toeneemt. Decathlon heeft alles in huis voor de actieve multisporter en heeft met de Quechua NH100 rugzak de ultieme tas in huis om al je spullen in te vervoeren. De hoogwaardige, ultra lichte en slijtvaste rugzak is voor slechts €2,99 een niet te missen accessoire.

De Quechua NH100 heeft een inhoud van 10 liter en is van oorsprong ontworpen voor wandeltochten in de Franse Alpen of door uitgestrekte vlakke natuurgebieden. De rugzak groeide vanwege zijn compacte formaat, ergonomie, duurzaamheid en multifunctionaliteit echter uit tot een wereldwijd en breed toegepast succesnummer

Inmiddels duikt de Quechua NH100 steeds vaker in het straatbeeld op, worden influencers ermee gespot op sociale media en zie je dat de rugzak ook door fietsers, stads- en buitenmensen, wereldreizigers en scholieren wordt gebruikt. Decathlon heeft het productieproces van de alsmaar populairder wordende rugzak volledig in eigen hand, kan daardoor de hoge kwaliteit en de duurzame productiewijze borgen en de prijs door de voordelen die het zelf op grote schaal produceren met zich meebrengt blijvend laag houden. Hiermee is de Quechua NH100 hét voorbeeld van de fantastische prijs-kwaliteitsverhoudingen die Decathlon met haar volledige collectie nastreeft.

No Comments

    Leave a Reply