Documentaires Entertainment

Muziekfan? Dan moet je de Netflix docuserie The Defiant Ones zien

The Defiant Ones premiere

(Foto: Shutterstock)

Onze eigen criteria voor een echt goede show/docuserie op Netflix? Wanneer je aan iets begint met letterlijk nul verwachtingen (omdat Netflix de show maar aan je blijft opdringen) en je uiteindelijk om 04:00 in de ochtend je laptop dichtklapt en de serie gebinged hebt. Je gaat een beetje viezig en met een klein schuldgevoel naar bed (want, werk), maar de serie heeft je niet losgelaten. Deze serie is in dit geval de docureeks ‘The Defiant Ones’, die het verhaal vertelt van Dr. Dre en zijn inmiddels zakenpartner Jimmy Iovine.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Wij wisten wel dat Dr. Dre een grote was in de muziek, maar wij wisten niet dat hij zóveel heeft betekend voor de industrie en dat hij zoveel artiesten heeft groot gemaakt. Hetzelfde geldt voor Jimmy Iovine, die je misschien niet direct bij naam kent, maar na het zien van The Defiant Ones zul je zien dat hij werkelijk een genie is. Van schoonmaker in de studio tot meest invloedrijke en creatieve denker in de muziekindustrie. The American dream bestaat kennelijk (soms) toch echt:

The Defiant Ones is vanaf nu te streamen op Netflix en bestaat uit vier delen (van ruim een uur ieder). Meer binge-series zien op Netflix? Dan hebben wij hier een overzicht gemaakt met series die je in één ruk gaat uitkijken. Je bent gewaarschuwd! 

 

SHOP ONZE INSTAGRAM

Klik om jouw favoriete look te shoppen

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram