Entertainment Slider

Na het zien van deze romcoms ga jij op zoek naar liefde

P.S. I Love You

Foto: Movie Boozer

De afgelopen Netflix lijstjes bestonden vooral uit actie en misdaad, maar vandaag komen wij met een heerlijk zoetsappig lijstje. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat we elke keer vol angst met onze handen voor de ogen op de bank Netflix zitten te kijken. Nee, soms mag je even met een enorme glimlach op je gezicht wegdromen bij deze liefdesverhalen. Want welke romcom je ook kijkt, je weet altijd dat het einde goed afloopt. Aan romcoms nooit genoeg.

How to Lose A Guy In 10 Days

In deze film krijgt Andie Anderson (Hudson) als columniste van een tijdschrift de opdracht om te beschrijven hoe je binnen 10 dagen van een man afkomt. Haar doelwit wordt Benjamin Barry (McConaughey) die op datzelfde moment de weddenschap aangaat dat hij iedere willekeurige vrouw rond zijn vinger kan winden. En drie keer raden binnen hoeveel dagen.

Artikel gaat hieronder verder

Notting Hill

Oh Notting Hill, we beginnen al te zwijmelen bij het horen van jouw naam. Dit is toch wel een gouwe ouwe. De beroemde Amerikaanse actrice Anna Scott (Roberts) komt de niet zo succesvolle boekverkoper William Thacker (Grant) tegen. Zij worden verliefd, maar als onbekende samenzijn met een bekende is allesbehalve gemakkelijk. Hun liefde is vooral voer voor de paparazzi.

P.S. I Love You

Holly (Swank) en Gerry (Butler) zijn perfect voor elkaar gemaakt en een gelukkig koppel. Als Gerry komt te overlijden door een ziekte is Holly gebroken. Totdat ze een brief in haar post vindt met Gerry’s handschrift. Hij geeft aan dat zij een jaar lang elke maand een brief zal krijgen, waarin hij haar opdrachten geeft. Dit geeft Holly uiteindelijk een jaar vol plezier, waarin Gerry haar leidt.

The Accidental Husband

Emma Lloyd (Thurman) presenteert een radioshow waarin mensen haar advies vragen over hun liefdesleven. Nadat een van haar luisteraars het advies heeft gekregen het uit te maken met haar vriend, neemt die vriend wraak op Emma.

The Choice

Bij Travis Parker (Walker) gaat het allemaal goed, hij heeft een goede baan, een droomhuis en trouwe vrienden. In zijn ogen staat een serieuze relatie met een vrouw alleen maar in de weg. Tot hij een nieuwe buurvrouw krijgt.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram