Entertainment Films

Netflix dropt in november maar liefst 4 kerstfilms

(Foto: Netflix)

Ja het is echt waar: er zijn al mensen hier op kantoor (we noemen geen namen, maar Ashley en Jopie) die al zeker twee weken naar kerstmuziek aan het luisteren zijn. Wij wachten nog heel eventjes tot het nog iets vroeger donker wordt buiten, maar waar het nooit te vroeg voor is in ons boekje: kerstfilms. Nu moest je daar ‘vroeger’ geduldig op wachten tot die verrekte televisienetwerken eindelijk besloten om de Home Alone’s en misschien een keer The Grinch op tv te knallen, maar anno 2018 heb je zelf de touwtjes in handen. Halloooo Netflix! Nu hebben wij laatst al een overzicht online geslingerd met daarin de leukste kerstfilms op Netflix, maar dat zijn allemaal (semi) klassiekers. Hoog tijd voor wat nieuws dus. Ook bij de streamreus zelf is de kerstsfeer aangebroken, want in november lanceren ze maar liefst 4 (!) nieuwe kerstfilms. Gooi die pepernoten maar weg en ga de sok vast vullen, want dit wordt feest:

The Holiday Calendar – 2 november

Een magische kalender gaat een falende (maar superleuke) fotograaf de kerst van haar leven bezorgen. Het verhaal lijkt flinterdun, maar de kerstsfeer zit er bij deze nieuwe film keihard in. Precies de combi die wij willen zien.

The Princess Switch – 16 november

Een geval van persoonsverwisseling van heb ik jou daar. De doodgewone Stacy wordt per ongeluk aangezien voor prinses en de prinses neemt de plek in van doodnormale Stacey. Je raadt het al, hier zit een heerlijk romantisch liefdesverhaal in en wij zien de lege tissuedoos al voor onze snufferd.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

The Christmas Chronicles – 22 november

Waarom is held (Guardians of the Galaxy Vol. 2!) Kurt Russell nooit eerder als de kerstman gecast?! Als je de poster van de film ziet weet je het direct: Kurt is de perfecte kerstman. Wel eentje die vloekt en tiert en rondvliegt in een dikke vette auto als kerstslee.

A Christmas Prince: The Royal Wedding – 30 november

Sequel time! De Netflix Original topper A Christmas Prince krijgt een prachtig tweede deel, waarin – je raadt het al – de bruiloft centraal staat. Deze film heeft misschien wel de meest romantische beelden van allemaal. Kerst én een trouwerij helemaal in kerstsfeer? Veeg ons maar op.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram