Entertainment Series Slider

Allereerste Original Serie van Netflix uit India krijgt wereldwijd direct 5 sterren

Netflix Sacred Games

(Foto: Netflix)

Werelddominantie’. Dat woord moet vast vaak op Netflix HQ rondgebazuind worden, want het lijkt er sterk op dat wij met z’n allen over een paar jaar alleen nog maar aan het netflixen zijn. De streamreus pakt het momenteel erg slim aan door niet alleen maar met Engelstalige ‘Original serie/film’ content te komen. Nee Netflix gaat lekker lokaal, want dit blijkt met een goede ondertiteling ook gewoon over de grens te werken. Denk aan fantastische series als Dark (Duits), The Rain (Deens) en onze persoonlijke favoriet: La casa de Papel (Spaans).

 

 

 

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Aan dit rijtje kunnen we nu ook een eerste productie uit India toevoegen, waarmee Netflix momenteel wereldwijd hoge ogen gooit. Zo krijgt Sacred Games onder andere een perfecte ‘100 % score’ op Rotten Tomatoes, een site die bekend staat als zeer kritisch. Wij hebben direct zin om de serie te zien na het kijken van de trailer, want het ziet er behoorlijk spannend uit. Een soort kruising tussen ’24’ en ‘Homeland’.

Sacred Games is vanaf nu exclusief te streamen op Netflix.

PS Denk jij na het zien van de serie ‘ha, ik wil ook graag naar India’? Wij hebben 9 tips online staan om het hectische land het best te beleven.

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram