Entertainment Films Slider

Netflix films waar Ryan Reynolds de hoofdrol in speelt

Ryan Reynolds

Foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Moeten wij echt vertellen waarom we een lijstje over Ryan Reynolds maken? Nee, toch? Al vinden wij het niet erg om dat uit te leggen. Praten over Ryan Reynolds zien we niet als een probleem. Graag zelfs. Naast dat hij geweldige humor heeft – en iedere vrouw een man wil waar je goed om kunt lachen – heeft hij een gigantisch goede kop. Maar om de looks draait het momenteel niet (al is het mooi meegenomen, als je twee uur lang naar iemands hoofd moet staren). Deze man kan ook nog een partijtje goed acteren. Een van de redenen dat hij (en geloof ons, we hebben aardig wat deskresearch gedaan) wel meer dan vijf films op Netflix heeft, waar hij de hoofdrol in speelt. Misschien een leuk spelletje voor als je je verveelt. Vind acteurs met meer dan vijf films op Netflix (en Jason Statham telt niet mee, want die hadden wij al voor jullie gevonden).

The Hitmans Bodyguard

Niks is er leuker dan locaties herkennen in een film. Al helemaal niet als deze in eigen land (of woonplaats) worden gefilmd. En zo maakt onze hoofdstad een groot deel uit in The Hitmans Bodyguard, waar Michael Bryce (Reynolds) zijn titel als ’s werelds beste bodyguard kwijtraakt, nadat er een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord. Om deze status weer terug te krijgen, moet hij helpen een nieuwe client – en tevens zijn aartsvijand – Kincaid (Samuel L. Jackson) binnen 24 uur van Londen naar het Internqtionaal Gerechtshof in Den Haag zien te krijgen.

 

Artikel gaat hieronder verder

Safe House

Wat doe je als Ryan Reynolds en Denzel Washington in een film spelen? Dan ga je die uiteraard kijken. In Safe House wordt Tobin Frost (Washington) al jaren opgejaagd. In Zuid-Afrika wordt hij eindelijk gepakt en ondergebracht naar een safe house (een schuilplaats). Hier heeft Matt Weston (Reynolds) de leiding, waarna de safe house wordt aangevallen. Tobin en Matt weten te ontsnappen, maar worden wel achtervolgd door de huurmoordernaars.

 

Selfless

Wanneer de miljardair Damian Hale (Ben Kingsley) ongeneeslijk ziek is, krijgt hij het aanbod om zijn geest te verplaatsen in een nieuw lichaam (Reynolds). Als hij flashbacks krijgt en erachter komt waar het vorige lichaam vandaan komt, komt zijn leven in gevaar.

 

Woman in Gold

Voor Reynolds is het niet alleen maar keiharde actiefilms maken. Dat blijkt uit deze film uit 2015. In deze film draait het om Maria Altmann (Helen Mirren), die een Oostenrijks-Joodse vluchteling was in de Tweede Wereldoorlog. Tijdens deze oorlog zijn er vijf schilderijen uit haar ouderlijk huis gestolen, die in bezit waren van haar familie. De Oostenrijkse overheid krijgt deze schilderijen en deze staan nu in een museum. Altmann gaat een juridische strijd aan, waar zij Randol Schoenberg (Reynolds) zijn hulp nodig heeft.

 

Change-Up

Toen ze jong waren, waren Mitch (Reynolds) en Dave (Jason Bateman) beste maatjes. Als volwassenen groeien ze langzaam uit elkaar met beiden een heel ander leven. Jason heeft een goede baan, vrouw en kinderen. Terwijl Mitch het wilde single leven leidt. Zij wensen van elkaars leven en soms komen dromen toch uit. Wat gebeurt er als ze de volgende dag in elkaars lichaam wakker worden?

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram