Entertainment Series Slider

Netflix komt met zinderende Formule-1 documentaire waarin Verstappen de hoofdrol speelt

Max Verstappen

(Foto: MrSegui / Shutterstock.com)

Als je Max Verstappen een beetje gevolgd hebt het afgelopen jaar, dan is je vast opgevallen dat hij vaak omringd werd door een enorme filmploeg. Niemand wist precies hoe het zat, maar deze filmploeg blijkt dus van Netflix te zijn. Zij hebben een documentaire afgerond over de Formule-1, waarin Max Verstappen en het Red Bull-team een prominente rol krijgen. Er is nog niet bekend wanneer de docu precies online zal staan, maar een eerste trailer is nu vrijgegeven. Daarin ziet de kijker vooral veel Verstappen, maar ook zijn (oud)ploeggenoot Ricciardo komt voorbij. Hoewel de twee op het eerste oog altijd best buddy’s leken, laat de docu ook een andere ‘donkere’ kant zien. Waaronder de veelbesproken crash in het Azerbeidzjaanse Baku.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Op de website van Netflix is verder het volgende te lezen over de enerverende docu:

“‘De snelheid, de druk, de concurrentie. Ervaar de wereld van de Formule 1: van de coureurs tot de eigenaars, van de cockpit tot het managementkantoor.”

Wij krijgen in de docu wel Max in een verouderde auto te zien, want deze week heeft hij zijn lang verwachte nieuwe bolide gepresenteerd:

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram