Series

Netflix onthult de meest bekeken titels van 2018

(Foto: Netflix / On My Block)

Tromgeroffel, het lijstje der lijstjes is hier en dan hebben wij het natuurlijk over het jaaroverzicht van Netflix. Tegenwoordig ga je niet even ‘tv kijken’, nee je gaat Netflixen. De streamingdienst is inmiddels een werkwoord geworden en wij doen daar heel graag aan mee. Maar wat zijn nu de titels die dit jaar het meest zijn bekeken? Netflix heeft daar nu voor het eerst cijfers van vrijgegeven en het biedt gelijk een mooie top-10. Want als jij nog niet alles gezien hebt uit dit lijstje, dan heb je nog mooi wat binge-werk te gaan!

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

De definitie die Netflix heeft gebruikt voor het samenstellen van de top-10 is als volgt ”Netflix has ordered the list based on the highest “watch-time-per-viewing session, providing us with the series that kept viewers glued to their seats.” Het is dus echt een mooi overzicht geworden van de titels die het best ‘gebinged‘ zijn. Nog zo’n mooi werkwoord die we aan Netflix te danken hebben.

[note] Netflix maakt voor deze overzichten alleen gebruik van Amerikaanse data. Het is nog niet bekend of Netflix dit straks ook voor (Europese) landen gaat doen, maar er staan in ieder geval genoeg titels in het overzicht die hier nog niet zo bekend zijn (maar wel beschikbaar). Gelukkig is het bijna kerstvakantie.

1. On My Block

2. Making a Murderer: Part 2

3. 13 Reasons Why: Season 2

4. Last Chance U: INDY

5. Bodyguard

6. Fastest Car

7. The Haunting of Hill House

8. Anne with an E: Season 2

9. Insatiable

10. Orange Is the New Black: Season 6

De top-3 Rewatched Netflix Original Movies:

1. The Kissing Booth

2. To All The Boys I’ve Loved Before

3. Roxanne Roxanne

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram