Entertainment Series Slider

Netflix series waardoor jij je gelukkiger voelt op deze regenachtige dag

Friends

Foto: Warner Bros. Television

Een goede dosis humor lost een hoop op. Het lachen zorgt voor de stof endorfine en endorfine laat je gelukkig voelen. Met andere woorden: lachen is écht gezond! Als je dan toch zo gezond bezig bent, dan kan je dat wel een beetje combineren met wat ongezonds, toch? Dat noemen wij balans. Dus kom maar door met die schaal popcorn en je lazy day op bed of de bank. Wij hebben wat series voor je op een rijtje gezet, waar je flink van gaat lachen. You’re welcome!

Friends

Een lijstje dat gaat over comedy series moet wel gestart worden met Friends. Want wie kent Friends niet? Mocht je de afgelopen paar jaren onder een steen hebben gelegen en heel deze serie sinds januari nog niet gebingewatched hebben: De serie gaat over een groep van zes vrienden, die van alles met elkaar meemaken. Liefde, haat, maar vooral heel veel plezier.

Artikel gaat hieronder verder

Grace & Frankie

Ze zijn twee uitersten: Grace & Frankie. Grace is een deftige vrouw, terwijl Frankie juist excentriek is. Maar wanneer zij te horen krijgen dat hun echtgenoten verliefd op elkaar zijn en ook nog eens met elkaar willen trouwen, schept dit een band.

Dear White People

Het is een onderwerp waar veel over gesproken wordt de afgelopen paar jaren: racisme. En Justin Simien heeft dit neergezet op een ietwat satirische manier. In Dear White People gaat het over een groep Afro-Amerikaanse studenten die op een prestigieuze Ivy Leagueschool zitten. En daar gebeuren aardig wat dingen die niet helemaal liberaal zijn.

The Good Place

Deze comedy is net even iets anders dan de anderen die wij zojuist hebben beschreven. Het is iets minder realistisch, omdat het gaat over het leven na de dood. Eleanor Shellstrop komt terecht in The Good Place, ofwel de hemel. Alleen weet zij dat, dat niet helemaal klopt en ze hier niet terecht hoor te komen. Om hier te blijven, doet ze er alles aan om haar leven te beteren.

Jane the Virgin

Het zal je maar gebeuren. Je zweert kuis te blijven tot je huwelijk, maar door een medische fout raak je zwanger. Het overkomt Jane Villanueve in de serie Jane the Virgin. En dan moet je toch echt even je toekomstplannen heroverwegen.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram