Home Series

Netflix toppers om naar uit te kijken in de maand mei

the society

(Bron: Screenshot Netflix The Society YouTube)

Eindelijk, hier zijn we weer met ons langverwachte Netflix-toppers-lijstje voor de komende maand. Van de leukste films tot de vetste series, Netflix doet het toch maar weer, en dat iedere maand opnieuw. Van The Society tot The Great Gatsby, nieuwe en oudere series en films die ons keer op keer blijven verbazen. Dus ben je klaar voor een nieuwe bingewatch-waardige maand:

Artikel gaat hieronder verder

 

 

The Society (10 mei)

Wat doe je als je op een dag wakker wordt en dat je merkt dat alle volwassenen uit je dorp verdwenen zijn. Wie regelt alles, waar is de orde en wat doe je als tiener? Van uiterste vrijheid naar chaos en overleven. De trailer ziet er veelbelovend uit.

Undercover (3 mei)

De serie met Tom Waes, van Belgische en Nederlandse bodem. Het gaat over de ecstacy wereld en de mensen die de wereld domineren. Ferry Bouman ‘de baas’ wordt door twee undercoveragenten gevolgd, ze proberen zijn imperium neer te halen.

Lucifer: Seizoen 4 (8 mei)

De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur. De serie was eerst gecanceld, maar na vele boze fans toch weer op de Netflix kaart gezet.

When they see us (31 mei)

Central park 5, het waargebeurde verhaal vertaald in een Netflix serie: vijf gekleurde jongeren uit Harlem werden in 1989 ten onrechte veroordeeld voor verkrachting. Gedurende 25 jaar vechten zij om hun naam te zuiveren.

The 100: Seizoen 6 (7 mei)

Na het spannende 5e seizoen zijn we zo’n 100 jaar later, ze zijn aangekomen bij een nieuwe bewoonbare planeet. Vanaf hier kan het weer alle kanten op. Wie of wat gaat Wonkru tegenkomen op deze planeet? Spannend!

The Last Summer (3 mei)

Tieners op een school in Chicago worstelen met hun dromen, relaties en identiteit tijdens een zomer vol veranderingen voordat ze naar de universiteit gaan. Een film met bekende acteurs zoals K.J. Apa.

Dumplin’ (3 mei)

Een plus size tienerdochter van een voormalig beautyqueen. Stelt zich kandidaat voor een ‘Miss Teen’ verkiezing, als protest. Dit draait echter uit op een heuse revolutie. Een film met Jennifer Aniston!

Wine Country (10 mei)

Een film met wijn? wat moeten we nog meer zeggen. Nee maar, en hoop bekende actrices waaronder Amy Poehler gaan op vakantie naar wijnoord Napa in California. Een echte feel good movie.

The Great Gatsby (18 mei)

De film vertelt het verhaal van een Nick Carraway, die ten tijde van de roaring twenties in New York op zoek gaat naar de American Dream en zodoende verzeild raakt in het leven van de feestende miljonair Jay Gatsby en zijn nicht Daisy Buchanan. Het beste van de film: Leonardo Dicaprio.

The Perfection (23 mei)

Een bizarre horror die je aandacht trekt. Charlotte, een cellist van wereldniveau, ze heeft haar droom moeten opgeven vanwege haar moeders ziekte. Wanneer haar moeder sterft kan ze haar eigen gangetje gaan, maar gaat dan terug naar een oude bekende, Lizzie.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram