Entertainment Series

Uit onderzoek blijkt dat honden & katten de beste Netflix binge partners zijn

Netflix Woof

(Foto: Netlfix)

De liefde voor onze huisdieren is tegenwoordig groter dan ooit. Wist je dat er in Mumbai speciale taxi services bestaan voor huisdieren? In Italië krijg je doorbetaald wanneer je thuis voor je zieke hond moet zorgen. En in Amerika bestaat er zelfs emotionele ondersteuning voor pauwen! Onze viervoetige vrienden (en vogels) thuis zijn zelfs geïnfiltreerd in onze ontspanning gewoontes. Volgens een nieuw onderzoek dat vandaag door Netflix naar buiten is gebracht, vinden de meeste mensen (58%) hun huisdieren de beste bingepartners tijdens het TV kijken:

 

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

 

Perfecte bingepartners

Want zeg nu zelf, met iemand anders een serie kijken heeft nadelen. Je loopt het risico op het horen van een spoiler, je zit naast een cheater, of erger; jullie moeten een compromis vinden wat jullie gaan kijken. Huisdieren daarentegen pakken niet de afstandsbediening af en veroordelen (waarschijnlijk) niet je smaak. Ze zijn perfect gezelschap door hun aaibaarheid: 1 op de 3 mensen zoekt tijdens een enge of zielige scène troost bij hun huisdier. En 22% van de ondervraagden vindt hun huisdier ook de perfecte gesprekspartner om mee te praten over de film of serie die ze kijken.

‘Maar wees gewaarschuwd: bingeing met je huisdier kan ook nadelen hebben’

Hondenleven

Maar wees gewaarschuwd: bingeing met je huisdier kan ook nadelen hebben. Meer dan een derde van de ondervraagden (37%) is wel eens ergens anders gaan zitten zodat het huisdier lekker de ruimte had, 22% heeft weleens een huisdier omgekocht met snoepjes om langer te blijven zitten en 12% heeft zelfs eens een serie uitgezet omdat het huisdier het niet leuk leek te vinden. Dat is pas een hondenleven…

PS De onlangs verschenen Netflix hit Dogs moet je maar snel kijken met je favoriete viervoeter. Vergeet de tissues niet, want het is janken geblazen.

Top 10 titels om te bingen met je huisdier:
Stranger Things
13 Reasons Why
Black Mirror
Narcos
House of Cards
Orange is the New Black
Marvel’s Daredevil
Star Trek Discovery
The Crown
El Chapo

Top 10 landen die bingen met hun huisdier:
India
Thailand
VS
Spanje
Zuid Korea
Italië
Groot-Brittannië
Canada
Polen
Frankrijk

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram