Slider Travel

De iconische kerstboom voor in New York is 400 kilometer verderop gevonden

(Foto: Pexels)

Nog maar een paar dagen en wij lopen weer rond in een van onze favoriete steden: New York. De tips stromen inmiddels binnen via Instagram (waarvoor dank!), maar toch kijken wij het meest uit naar een bijzondere gebeurtenis op 11 november aanstaande.

We are heading to NEW YORK this weekend ❤️

Een bericht gedeeld door Colourful Rebel (@colourfulrebel) op

Dan wordt namelijk de iconische kerstboom de stad ingereden, wat ieder jaar weer een hele happening is. Rockefeller Center heeft via Twitter bekend gemaakt dat de enorme boom 400 kilometer verderop, in Pennsylvania is gevonden:

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Wanneer de boom z’n plek inneemt op 11 november, zal er met man en macht worden gewerkt om de 50.000 led-lampjes erin te hangen. Uiteraard krijgt de boom ook de typische piek van Swarovski-kristal. Want, waarom ook eigenlijk niet?! Traditiegetrouw zal de boom ‘aangestoken’ worden tijdens de NBC live-uitzending van Christmas in Rockefeller Center, welke dit jaar wordt uitgezonden op woensdag 29 november. Mocht jij dus binnenkort of misschien wel tegelijk met ons aankomend weekend in New York zijn, check dan zeker even de indrukwekkende boom bij Rockefeller Center.

Meer informatie | Rockefeller Center

Het aansteken van de boom in 2016:

Binnenkort naar New York? Check dan ook eens:

    Instagram