Entertainment Series

Niels en Rosanna doen voor de derde keer mee aan Temptation Island

Foto: Instagram

Je zou denken bij een programma als Temptation Island, daar doe je 1x aan mee en daarna nooit meer, maar Niels en Rosanna kunnen blijkbaar geen genoeg van het programma krijgen. Rosanna hint op haar Instagram dat ze binnenkort weer mee zullen doen aan Temptation Island en dit zal dan waarschijnlijk de VIPS-editie zijn aangezien die twee al eerder in deze editie te zien waren.

Twee keer eerder ging het mis tussen Niels en Rosanna tijdens hun deelname aan Temptation Island. Toch lijkt het programma het stel niet kapot te kunnen krijgen want ze kiezen elke keer weer voor elkaar. Na een relatie van ongeveer vijf jaar zijn de twee zelfs verloofd. Blijkbaar gelooft Rosanna deze keer zó heilig in haar partner dat ze hen ingeschreven heeft om de uitdaging nóg een keertje aan te gaan. Wij vragen ons alleen maar af: waarom?!

Als een fan haar op Instagram vraagt wanneer zij en Niels weer gaan meedoen, antwoordt ze mysterieus met ‘binnenkort’. We kunnen dus wel stellen dat we die twee binnenkort weer op televisie gaan zien. Tegenover Shownieuws vertelde het stel vorig jaar nog het volgende over hun plannen: “Het is wel mooi voordat we gaan trouwen om het nog even zeker te weten. Want de eerste keer ben ik fout geweest, de tweede keer hij. En de derde keer? Tja..”

Zal het drie keer scheepsrecht zijn en zullen ze nu allebei zonder kleerscheuren uit Thailand komen? Wordt vervolgd..

Bron: RTL Boulevard

No Comments

    Leave a Reply