amsterdam AMSTERDAM Do Eat

Altijd feest: café in de Baarsjes heeft prachtige privé karaokebar in de kelder verstopt

(Foto: Café Plan West)

Wat doe je als je als nieuw cafe niet dat felbegeerde vergunning krijgt voor een terras (of er niet de ruimte voor hebt op de stoep)? Je regelt gigantische kantelramen, waardoor het voor mensen voelt alsof ze buiten zitten! Wij hebben het hier over het spiksplinternieuwe Café Plan West, in de Witte de Withstraat. Al is deze prachtige kanteldeur nu niet de reden dat wij hier straks de, eeuh, deur gaan platlopen. Nee dat komt allemaal door de kelder. Café Plan West heeft namelijk een privé karaokebar verstopt diep onder al het feestgedruis van het cafe.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

 

Hoe briljant?! Private? Karaoke? Yes, please! Hoewel je bij de onlangs geopende Duke of Tokyo ook een privé karaoke hok tot je beschikking hebt, is deze in West wel heel bijzonder. Waarom? Omdat deze ruimte ook een aparte bal heeft en omdat er een discobal hangt. Wij weten niet of dit allemaal gaat bijdragen aan betere zangtonen, maar gezellig wordt het wel.

PS Misschien overbodig om te vertellen, maar je kunt bij Plan West ook heerlijk lunchen en dineren. Van al dat zingen krijg je natuurlijk wel trek!

Café Plan West is geopend van dinsdag tot en met zondag.

Café Plan West | website
Witte de Withstraat 188

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram