Slider

Nieuw jaar, nieuwe maand: nieuwe bioscoopfilms van januari

Green Book

Foto: Patti Perret / Universal Studios

Om te beginnen: Happy New Year! Het nieuwe jaar is zojuist begonnen en we hebben alweer aardig wat lijstjes op de ijskast hangen met onze goede voornemens. Je weet wel, gezonder leven (misschien wel vegan) en dat dan gecombineerd met sporten. Misschien wel wat minder drinken (ha, nice try, dry January). En zo hangt inmiddels de hele ijskast vol met post-its.

Artikel gaat hieronder verder

Iets waar wij in 2018 heel trots op waren? Dat wij onze Pathe Unlimited maximaal hebben gebruikt en aardig wat films hebben gezien. En ook in 2019 zijn wij van plan dat heel goed vol te houden, door naar minstens vijf films per maand te gaan. Vooral zo tijdens de winter moet dat ons prima lukken. Dus gingen wij meteen op zoek naar het filmaanbod van de maand januari. En na dat gezien te hebben, wisten we het zeker. Ons goede voornemen komt helemaal goed.

Welcome to Marwen (10 januari)

Mark Hogancamp (Steve Carell) wordt in elkaar geslagen door vijf mannen. Hierdoor leidt hij aan geheugenverlies en is hij flink getraumatiseerd. Gelukkig vindt hij een therapeutische uitlaatklep om hem door zijn herstelproces te helpen. Hij bouwt zijn eigen miniatuurstad met poppen die een eigen leven leiden.

 

Creed II (10 januari)

Confession: wij hebben het eerste deel maar liefst 4 keer in de bioscoop gezien (want: Michael B. Jordan) en zijn van plan dit ook weer te doen met deel twee. Ook hier staat Michael B. Jordan als Adonis Creed weer in de ring. Dit keer moet hij zich klaarstomen voor tegenstander Viktor Drago, geen onbekende van de familie.

 

Ben is Back (10 januari)

De zoon van Holly Burns (Julia Roberts) is afgekickt en mag op kerstavond weer naar huis. Alleen komt Holly erachter dat haar zoon een gevaarlijk leven leidt, wat ervoor zorgt dat zij de komende 24 uur moet ingrijpen.

 

The House That Jack Built (10 januari)

En dan een van onze favoriete genres: thriller. En deze is voor de echte gekkies onder ons. Dit verhaal speelt zich af in de jaren 70 over een periode van 12 jaar en gaat over de intelligente Jack. We volgen hier zijn moorden die hem als seriemoordenaar definiëren.

 

Nobody’s Fool (17 januari)

Wie kent de geweldige Tiffany Haddish in de film Girls Trip nog? She’s back! We volgen de twee zussen Tanya en Danica. Zij zijn elkaars tegenpolen en hierdoor botsen hun persoonlijkheden nogal. Toch komt Tanya erachter dat dat ‘perfecte’ leven dat Danica leidt, toch niet zo perfect is.

 

Instant Family (31 januari)

Door middel van adoptie starten Ellie en Pete een gezin. En zij adopteren niet één, maar drie kinderen. En dat gaat niet altijd even makkelijk. Een heerlijke feel good film waar je lekker niet bij hoeft na te denken, achterover buigt en geniet van je popcorn.

 

Green Book (31 januari)

Voor ons is dit een gevalletje save the best for last. In deze film volgen wij het verhaal van de uitsmijter Tony, die zijn baan verliest, wanneer de club waar hij voor werkt moet sluiten. Hij besluit vervolgens om chauffeur te worden van een getalenteerde pianist. Twee totaal verschillende persoonlijkheden, die onderweg een geweldige band met elkaar opbouwen.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram