Series

Nieuwe series op Netflix om naar uit te kijken in juni

Bron: Screenshot Trailer Black Mirror Season 5 Netflix

Nieuwe maand, nieuw lijstje, en we zijn weer helemaal voorbereid want we hebben lekker uitgezocht wat jij kan kijken. Dan zit je geen uren meer te scrollen en uiteindelijk is het zo niet meer te laat om nog wat te beginnen kijken. Ja daar heb je ons voor natuurlijk. Thank us later, alligator. Enjoy!

Black Mirror: Seizoen 5 – 5 juni

Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens. Yes, want er komen 3 nieuwe verhalen in 5 afleveringen.

3%: Seizoen 3 – 7 juni

3% de Braziliaanse serie waarin de wereld sterk verdeeld is tussen vooruitgang en verwoesting. De mensheid krijgt de kans om de “betere” kant te bereiken, maar er is slechts 3% die daarin slaagt. Mensen van 20 jaar en ouder kunnen zich aanmelden voor een wreed selectieproces.

Malibu Rescue: The Series – 3 juni

Er komt nu ook een serie van de film Malibu Rescue. Strandwachten die de kust proberen veilig te houden en in gekke situaties terecht komen. Zo moet Tyler & de anderen het opnemen tegen enkele kids die zich beter voelen dan anderen.

Designated Survivor: Seizoen 3 – 7 juni

In de trailer is al te zien dat president Tom Kirkman een hoop van plan is met zijn land. Zo gaat hij campagne voeren voor de aankomende verkiezingen in de hoop dat het volk hem dit keer echt kiest als president van de Verenigde Staten. Je dagelijkse portie secret service.

Jinn – 13 juni

Wanneer een meisje per ongeluk een djinn vrijlaat in de vorm van een tienerjongen, ontdekken ze dat er ook een duister kwaad is ontsnapt dat de wereld bedreigt.

The Chef Show – 7 juni

Twee vrienden experimenteren met verschillende gerechten, recepten en technieken en nodigen hun vrienden uit, waaronder enkele celebrities.

Tales of the City – 7 juni

Mary Ann keert op middelbare leeftijd terug naar San Francisco en haar excentrieke vrienden. Ze gaat in SF haar geadopteerde dochter Shawna (Ellen Page) en haar ex Brian (Paul Gross) op te zoeken. Twintig jaar eerder had ze haar gezin achtergelaten voor haar carrière. Laura Linney schittert in deze serie gebaseerd op Armistead Maupins boeken.

Mr. Iglesias – 21 juni

Gabriel Iglesias, ook wel bekend als de Fluffy Guy, is een Amerikaanse stand-upcomedian van Mexicaanse afkomst. Een comedyserie waarin hij getalenteerde buitenbeentjes probeert te helpen.

Dark: Seizoen 2 – 21 juni

In een Duits stadje worden twee jonge kinderen vermist. Vier families aan op zoek naar antwoorden. Ze ontrafelen een schokkend mysterie dat zich uitstrekt over drie generaties.

RuPaul’s Drag Race: All Stars Seizoen 4 – 29 juni

Dragqueens strijden om 100.000 dollar en de titel America’s Next Drag Superstar in deze met Emmy’s bekroonde serie gepresenteerd door de moeder aller dragmoeders, RuPaul.

Go! Vive A Tu Manera: Seizoen 2 – 21 juni

Mia krijgt een beurs voor een prestigieuze toneelschool en maakt er goede vrienden. Ze bots helaas al snel met de populaire dochter van de directeur.

Dope: Seizoen 3 – 28 juni

Deze pakkende serie, die is gefilmd vanuit het perspectief van dealers, gebruikers en de politie, biedt een vernieuwende kijk op de oorlog tegen drug

Motown Magic: Seizoen 2 – 28 juni

De animatiefilm brengt de muziek tot leven, Van The Temptations en Michael Jackson tot Diana Ross en Marvin Gaye.

Glee: Seizoen 1 t/m 6 – 30 juni

Last but not least : Alle seizoenen van Glee komen ook naar Netflix.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram