Entertainment Series

Nikkie de Jager krijgt haar eigen tv-show

Foto: ANP

De wereldberoemde Nederlandse make-up guru Nikkie de Jager aka NikkieTutorials krijgt haar eigen televisieprogramma. Dat maakte Nikkie zojuist bekend in haar Instagramstories waarin ze een oproep deed aan al haar jonge Nederlandse volgers om zich aan te melden voor het programma.

Het programma zal ‘make-up-cup’ heten en alhoewel nog niet bekend is gemaakt hoe het programma er precies uit zal zien en waar het over zal gaan, staat al wel vast dat het iets met make-up te maken zal hebben. Daarnaast deed Nikkie een oproep op haar Instagram aan al haar Nederlandse volgers tussen de 10 en 15 jaar die net zo gek zijn op make-up en grime als Nikkie om zich op te geven voor het programma. Er zullen dus ook kinderen te zien zijn in de show, maar wat precies de bedoeling is van de show is nog niet bekend gemaakt. Ook de uitzenddatum van de show is nog niet bekend, maar de show zal te zien zijn bij AVROTROS en we zullen vast en zeker snel meer hierover horen. Ben jij of ken jij iemand die zich op moet geven? Mail dan snel naar makeupcup@avrotros.nl.

Laatst ging Nikkie nog viral met Davina Michelle in een make-up challenge video waarin Davina zong hoe Nikkie zich op moest maken en dat zorgde voor een hoop hilarische beelden. Bekijk de video hierboven terug.

No Comments

    Leave a Reply