Entertainment Films

Noah Centineo en Riverdale’s Camila Mendes spelen in een nieuwe romcom

Noah Centineo

Screenshot: To All The Boys I’ve Loved Before / Netflix

Er speelt zich momenteel een gigantische hype af. De hype rondom de films To All The Boys I’ve Loved Before en Sierra Burgess is a Loser. En wat hebben deze twee films met elkaar gemeen? Hottie Noah Centineo speelt de hoofdrol in deze films. En alle vrouwen vallen als een blok voor hem (en wij stiekem ook, want kijk die films en je begrijpt het, hij is hot).

Zo hadden wij in dit september lijstje al aangegeven dat je Sierra Burgess is a Loser zeker moest kijken, met een paar andere leuke films.

Artikel gaat hieronder verder

Naast onze obsessie voor Noah, is er nog iets wat bij ons in de smaak valt. De serie Riverdale (die binnenkort met een derde seizoen komt!). En wat is er beter dan dit een soort van combineren? Gaan jullie hartjes hier al sneller van kloppen? Begrijpelijk, dat van ons ook. Dus, mocht jij ook een gigantisch zwak voor de beste Noah hebben (we repeat: hij is hot) en vind je de cast van Riverdale ook niet verkeerd om naar te kijken? Dan kunnen wij jou nu heel gelukkig gaan maken.

Er komt een nieuwe romcom aan genaamd The Stand-in! waarin Noah Centineo en Camila Mendes (ook wel bekend als de knappe brunette Veronica Lodge in Riverdale) en wij kunnen onze excitement niet inhouden!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram