Fashion

Nooit meer koude voeten: unicorn sloffen mét verwarmingselement

Wij vinden het tof om te zien hoe het merk Smoko buiten alle hokjes denkt, want de nieuwe Unicorn sloffen van dit merk zijn briljant. Unicorn sloffen op zichzelf zijn natuurlijk al redelijk magisch, maar wanneer deze ook nog eens zijn uitgerust met een verwarmingselement, dan springen wij al helemaal een gat in de lucht. Yes wij weten dat het nu hartje zomer is, maar deze sloffen bieden de mogelijkheid om tot diep in de nacht heerlijk warm op je balkon te chillen:

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Je plugt de sloffen gewoon via een USB-kabel in je Windows of Apple computer en het verwarmingselement gaat ratelen als een kleine houtkachel. Het enige waar jij je nu nog zorgen over hoeft te maken, is of je dit té schattige stukje schoeisel in het roze of paars gaat kopen (roze natuurlijk gekkie!). Je vindt de slof op meerdere plekken online, zo verkoopt onder andere The Apollo BoxSmoko Now en Amazon de fluffige cuties.

PS De grote Colourful Rebel Sample Sale gaat binnenkort weer van start! Tickets voor het evenement gaan hard, dus wacht niet te lang. Kortingen tot wel 80 % op meer dan 20.000 items:
Sample Sale 2019

    Instagram