Eat nederland Slider

Nutella reist de komende 5 weken door Nederland om gratis pannenkoeken uit te delen

Nutella

(Foto: Shutterstock)

Het is hier tijdens de lunch op kantoor iedere dag hetzelfde liedje. Er wordt door onze lieve Office Manager Larizza de sterren van de hemel gekookt en gebakken, maar aan het eind zie je toch iedereen nog heel even terug sneaken naar de keukenla. Om daar nog even een flinke lik Nutella te pakken als toetje. Op een boterham, op een cracker, of zoals een aantal smeerlappen gewoon met de vinger door de pot en direct in de mond. Nederland is een Nutella-land, maar dan vooral voor op de boterham. Maar Nederland is óók pannenkoekenland nummer 1, dus daarom wil de chocopastakoning nu ons allemaal aan de pannenkoeken met hazelnoot spread hebben. En hoe doe je dat het best? Door gratis pannenkoeken uit te delen! Wij blijven natuurlijk ook gewoon gierige Hollanders.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Pannenkoekentruck

Daarom wordt er straks met een speciaal ontwikkelde Pannenkoekentruck door heel Nederland gereden. Mensen kunnen ruim vijf weken lang in verschillende Nederlandse steden pannenkoeken proeven met een Nutella topping. Op 9 februari start de Pannenkoekentruck in Eindhoven en zal daarna heel Nederland doorkruisen en Maastricht, Rotterdam, Almere, Amersfoort, Enschede, Leeuwarden, Arnhem en Zwolle bezoeken. De tour eindigt in Leiden op zondag 10 maart. Consumenten kunnen via de website het volledige schema met de data van de  Pannenkoekentruck vinden. Gedurende de vijf campagneweken is iedereen van harte welkom bij de truck om gratis Nutella pannenkoeken te komen proeven.

Winactie

Ook aan de fans die niet in staat zijn om tijdens de tour de Pannenkoekentruck te bezoeken, is gedacht. Er wordt namelijk een winactie georganiseerd waarmee één gelukkige fan een straatfeest met de Nutella® Pannenkoekentruck kan winnen, tijdens het weekend van Internationale Pannenkoekendag. Deelnemen aan de winactie kan via deze website. Ok doei goede voornemens!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram