Entertainment Slider

Oh, daarom is een hond dus een betere valentijn dan een lover!

dog

Bron: Shutterstock

Heb jij geen vriendje? Geen probleem. We snappen dat niet iedereen uitkijkt naar deze dag en dat je je liever terugtrekt dan te staan kijken naar alle kleffe koppeltjes die op 14 februari rode rozen kopen en een dame blanche delen. (Barf, of Bark!) Wij zijn zelf ook geen ongelofelijke fan. En als jij dit jaar je valentijn weer alleen doorbrengt zorg dan gewoon dat je een hond hebt (of leent, whatever). Want wanneer je een hondje hebt, is een boyfriend toch gewoon helemaal niet meer nodig en totaal overbodig!

Hugs all night long!

Of je hond nu groot of klein is, een doggo staat altijd wel klaar om heerlijk de volledige avond te knuffelen op de bank. En mag jouw hond niet op de bank? Maak eens een uitzondering joh, het is tenslotte valentijn!

Ze luisteren als de beste (en zeggen gelukkig niks terug)!

Het ding met honden is, je kan lekker lang tegen ze klagen. Hoe je nog steeds geen lover hebt gevonden, hoe slecht je date vorige week ging, hoe verschrikkelijk het werk is… En het leuke is dat-ie er gewoon niks op aan te merken heeft.

 

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Bron: Shutterstock

Bespaart je een hele hoop onzin (en geld).

Nee jij hoeft niet op restaurant te gaan, en nee jij hoeft geen bloemen te gaan kopen. Jij geeft je hond een lekkere maaltijd en een stokje, en bestelt daarna gewoon weer een paar schoenen online. Zo simpel kan het leven zijn!

Geen eindeloze discussies.

Voetbal of Gossip Girl… die discussie ga je dit jaar niet moeten voeren, want je hond die kijkt gewoon lekker wat jij kijkt, heerlijk!

Beast in bed.

En wil je op het einde van de avond dan toch niet alleen slapen, dit beest wil jij wel in je bed! Hij houdt je de hele nacht lekker warm, gezelligheid gegarandeerd!

Bron: Shutterstock

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram