Entertainment Series

Oh no: ook deze Temptation Island kandidaat gaat vreemd

Foto: RTL

Let op; dit artikel bevat spoilers dus mocht je de nieuwste aflevering van Temptation Island nog niet hebben gezien, lees dan niet verder! 

Ja hoor, we hadden dit al van ver aan zien komen, Zach is in de nieuwste aflevering van Temptation het bed in gedoken met verleidster Romee. De twee draaide al een tijdje om elkaar heen, maar gingen in de nieuwste aflevering nog een stapje verder.

Het was het kampvuur dat Zach het laatste duwtje in de rug gaf om toch seks te hebben met de verleidster. Zach vind namelijk dat zijn vriendin Simone te veel aan hem twijfelt en te negatief over hem praat. Hij vind dat zij voor hem op moet komen en was er helemaal klaar mee. Teruggekomen in de villa trok hij dan ook gelijk naar Romee toe en zonderden zij zich af op Zach zijn kamer om vervolgens te ‘knuffelen zonder kleren’.

Wie er ook helemaal klaar mee is, is Simone (geef haar eens ongelijk). Zij kreeg voor het eerst beelden te zien van haar vriend en vind zijn gedrag onacceptabel. Hij verbreekt meerdere regels door met Romee te zoenen en haar in zijn kamer toe te laten. Simone is erg teleurgesteld en geeft dan ook aan dat de relatie zo niet verder kan, wij zijn benieuwd wat haar reactie zal zijn als ze deze nieuwe beelden zal zien. Ze zal vast net als heel Nederland niet verbaast zijn dat Zach aan het eind van het avontuur alsnog seks heeft met Romee #fuckboyairlines.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa) op

Mocht je trouwens nog even willen lachen, kijk dan de bovenstaande compilatievideo van Team Tempa die ‘Timtation’ vergelijkt met ‘Ardation’.

No Comments

    Leave a Reply