Design

Onbreekbare wijnglazen voor als die onhandige vrienden weer van je langskomen

Organiseer jij ook graag huisfeestjes, maar resulteren die altijd in een aanslag op je servies? Te dronken vrienden die weer een flink aantal wijnglazen kapot laten vallen? Bij ons gebeurt dit best vaak en da’s helemaal geen ramp, maar op een gegeven moment begint die voorraad wel op te raken. Om nu van die plastic wegwerpbekers in te zetten is ook een beetje treurig (en slecht voor het milieu), dus daarom hebben wij een andere oplossing gezocht. Hoewel het ‘wijnglas’ van BlueCrate weliswaar van plastic (siliconen) is, is het ding ook onbreekbaar en kun je het zo vaak hergebruiken als jij wil. Onbreekbaar!

“Perfect for those messy parties you don’t want to bring out your best glassed 🙂 Made of Silicon, this indestructible glass will change your life!
(Wine not included)”

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Ok ‘wine not included’, goed dat ze het er nog even bijvertellen, maar dat moet vast goed komen! Geen idee wat je verder voor een geslaagd (huis)feestje nodig hebt? Hier vind je ons verslag met drie tips voor een perfect huisfeest – inclusief travestieten bingo!

PS het wijnglas is bij BlueCrate momenteel even uitverkocht, maar volgens de webshop komt het onbreekbare glas snel weer voorradig.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram