amsterdam Eat Hotspots

Voor de brakke (zon)dagen: ontbijten als een koning in hartje Vondelpark

5d76613f-b455-49f6-9cd0-14942d3dda70

(Foto’s: Vondelpark3)

In het mooiste park van Nederland (dat is dus het Vondelpark jongens) kun je tegenwoordig ook een van de lekkerste ontbijtjes van de stad scoren. Eigenlijk is het geen ontbijt te noemen want het is zo`n overdaad van heerlijkheid dat je er gerust de hele dag op kunt teren. Bij Vondelpark3 (in het prachtig oude filmmuseum) moet je van tevoren reserveren voor het speciale ‘familie ontbijt’ zodat ze kunnen zorgen dat er genoeg eten voor iedereen is, dit kan van 9 – 11. Omdat wij geen ochtendmensen waren besloten wij om er precies tussenin te gaan zitten en dus kwamen we om 10 uur binnen. No worries trouwens als jij nog geen kinderzitje voorop je fiets hebt zitten, want je mag ook gewoon je vrienden meenemen.

Screen Shot 2016-03-14 at 16.31.24

Onze tafel was al prachtig gedekt met een grote selectie aan de meest heerlijke ontbijtproducten, van kakelverse broodjes en croissantjes tot yoghurt met hele gezonde toevoegingen. Als je dit opgediend ziet worden denk je al bij jezelf, huh had ik nou nog meer vrienden uitgenodigd? Dat ziet er dus zo uit:

zijaanzicht-ontbijt-vondelpark

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

De ontzettend vriendelijke bediening (dat waren stuk voor stuk ochtendmensen, dat kan niet anders) kwam even uitleggen dat we zelf moesten aangeven als we klaar waren met deze gang, zodat ze de volgende gang konden brengen. Nog een gang?!? Ja dat lees je goed, nadat je klaar bent met deze extravaganza komt de volgende gang (of gangen want je kunt het verspreiden) van scrambled eggs én mini tosti`s. Maar als je denkt dat je daarna klaar bent heb je het mooi mis, want als laatste gang komt er ook nog een flinke stapel flensjes met bosbessen erover heen waar de Mont Blanc U tegen zou zeggen.

ei-ontbijt-vondelpark

download

Omdat er zo`n fijne sfeer heerste en het zonnetje heerlijk naar binnen scheen hebben we het super rustig aan gedaan en er uiteindelijk ruim 3 uur gezeten. Omdat je al lekker vroeg uit de veren bent voelt het alsof je daarna nog steeds de hele dag voor je hebt, het is tenslotte zondag (je kunt er ook op zaterdag terecht voor dit ontbijt) dus lekker rustig aan! Ze adverteren het dan wel als een familie ontbijt (en er waren ook wel wat kinderen) maar dit is aan te raden voor iedereen die van lekker en uitgebreid ontbijten houdt op een van de mooiste plekjes van Amsterdam. Voor maar 22,50 euro per persoon eet jij je buikje zo rond dat je daarna heerlijk neer kunt ploffen in het Vondelpark. Check voor meer info de site van Vondelpark3 hier.

Vondelpark3 | website
Vondelpark (oude Filmmuseum)
T | +31 (0)20 639 2589

header-ontbijt-1200x450

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram