Home

Onze vrienden van Rockstar geven een feestje!

Onze vrienden van Rockstar Lifestyle geven een feestje in Club Dauphine op zaterdag 7 december. Rockstar Sessions. Hier wil je bij zijn! Waarom? Laten we je dat eens haarfijn uitleggen. De avond begint rond de klok van acht met een seated diner en de eerste live set van een steengoede artiest ondersteund door een vier koppige band.

Het 3-gangenmenu van restaurant  Dauphine staat stiekem een beetje op de tweede plaats. Het gaat namelijk om de geweldige live muziek. Naast het diner en de artiesten is de ambiance ook nog eens sjiek en intiem. Je komt om te flaneren.

Wil je bij dit unieke feestje zijn? Dat kan nog! Er zijn nog een handje vol tafels beschikbaar. Beste firstdate ever. Dineren is niet verplicht. Je kunt ook een regulier kaartje kopen. Dan ben je vanaf 20:00u of 22:30u welkom.

Wie komen er dan optreden? Dat wordt verklapt via de Facebook & Instagram van Rockstar Lifestyle. Tijdens de vorige editie in maart stonden er een aantal unieke talenten op de planken, die zowel tranen wisten te trekken bij het publiek, en iedereen de dansvloer op kreeg. Met andere woorden, they’ve got this! Kortom, als de wijn leeg raakt en de buikjes vol zijn, maakt het tafellinnen plaats voor zwierende rokken en gaan de lakschoenen de vloer op. Hoge hak, strak pak, drankje in de hand en iets te veel haarlak, dans je veel te sexy de avond weg!

 

No Comments

    Leave a Reply