AMSTERDAM Do

Op je woensdagavond los in de Jimmy Woo tijdens ADE

Liquid Nights

Dit jaar werd Liquid State opgericht. Een joint venture van Tencent Music Entertainment en Sony Music Entertainment. De focus van dit bedrijf ligt vooral op electronic en EDM in de regio Azie. En dat belooft een wilde avond te worden tijdens Amsterdam Dance Event. Op 17 oktober hosten zij een eigen event in de Jimmy Woo genaamd Lidquid Nights. Een showcaseprogramma waar Seungri, Alan Walker, Corsak en The Partysquad geprogrammeerd staan.

Artikel gaat hieronder verder

Het doel van Liquid State is om internationale artiesten te begeleiden op de Aziatische markt én met Aziatisch talent te bouwen aan succesvolle lanceringen. De joint venture bundelt de krachten van Sony Music Entertainment als muziekmajor en die van Tencent Music Entertainment, eigenaar van de grootste streaming platforms in China en kan op die manier heel succesvolle carrières bouwen.

Alan Walker

Seungri van K-pop groep Big Bang is een van de grootste popsterren uit Zuid-Korea (8,1 miljoen Instagram-volgers) en begin dit jaar binnengehaald als ambassadeur voor Liquid State. Ook de uit Noorwegen afkomstige Alan Walker is Liquid State-ambassadeur. Met meer dan 7,5 miljard streams in Azië is zijn werk daar ongekend populair. Seungri en Alan Walker zijn exemplarisch voor de manier waarop Liquid State werkt en over en weer bruggen slaat tussen oost en west. Waar The Partysquad, het collectief van Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen, momenteel naast de grote carrière in Nederland een focus houdt op internationaal, is de uit Sjanghai afkomstige Corsak hard op weg om de nieuwe elektronische superster te worden in Azië.

Zin om op je woensdag los te gaan in de Woo met dit geweldige concept? Attenden en je kaartjes kopen doe je hier!

CORSAK

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram