Sleep Slider Travel WEReld

Overnachting van de week | Bij het Ritz geniet je van het beste uitzicht op Singapore

Hoewel wij echt kunnen genieten van een goed ontworpen hotelkamer met alles erop en eraan, valt en staat deze plek toch echt met het uitzicht. Want wat heb je aan een gigantisch fluffy kingsize bed, als deze uitkijkt op een bakstenen muur? Daar wordt niemand vrolijk van en niets is zo’n seksuele spanning killer als een paar bakstenen op je mik. Daarom hebben wij onszelf net met een taak het internet opgestuurd: een hotelkamer zoeken met waanzinnig uitzicht. Het was een zware zoektocht, maar we hebben hem gevonden: het Ritz-Carlton in Singapore.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Het is jammer dat hotels maar 5 sterren kunnen krijgen, want wij zijn ervan overtuigd dat het Ritz in Singapore anders wel minstens 6 of misschien wel 7 sterren had gekregen. Bij welk ander hotel kun jij jezelf nu laten masseren, terwijl er een violist een paar mooie tonen speelt? Juist, geen een! Daarnaast heeft het Ritz ervoor gezorgd dat iedere kamer een fantastisch uitzicht heeft, waarvoor je dus niet direct de meest extreem dure kamer hoeft te boeken.

 

De goedkoopste ‘kamer’ gaat voor 300 piek per nacht, maar dan heb je wel 55 vierkante meter tot je beschikking. Een kamer (met gigantische badkamer) als deze zouden Europese hotels omschrijven als suite, dus als je het zo bekijkt valt die prijs eigenlijk wel weer mee. Ga je binnenkort naar Singapore? Dan kun je de kamer ook best voor één nachtje boeken voor het fantastische uitzicht en de rest van de dagen lekker in een goedkope Airbnb spenderen. Alleen een kijkje nemen op het dakterras is trouwens ook gewoon mogelijk. Je betaalt dan wel ongeveer 20 piek voor een cocktail, maar het uitzicht erbij is gratis.

Meer informatie | Ritz-Carlton

The Ritz-Carlton

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram