AMSterdam Sleep Slider

Overnachting van de week | Crane Hotel Faralda Amsterdam

Crane Hotel suite

Foto: Airbnb

Een hijskraan, je weet wel, zo een gigantisch ding van ongeveer 40 meter hoog (of hoger), dat eigenlijk je prachtige Amsterdamse dakterras uitzicht verpest. Negen van de tien keer gaat zo een hijskraan gepaard met gigantische herrie rondom het terrein waar hij staat, omdat er weer iets wordt gesloopt of verbouwd in de stad. Mocht je denken dat een hijskraan alleen goed is voor het omhoog hijsen, laten zakken en verplaatsen van goederen, heb je het echter goed mis.

Crane Hotel

Foto: Airbnb

Artikel gaat hieronder verder

Een plek voor de rich and famous

Op het populaire NDSM-werf bevindt zich het Crane Hotel Faralda Amsterdam. Wat er van de buitenkant uitziet als een simpele, rode met grijze hijskraan, is het van binnen en luxe vijf sterren hotel, waar in de afgelopen jaren keihard aan is gewerkt.

”The development was a multimillion- devouring project. The monumental landmark is famous due to the tremendous and expensive restoration project, the contemporary design and the amazing construction. The crane still turns in the wind. The production cost per suite are by far the most highest in the Netherlands.”

Een plek waar de rich and famous graag hun gezicht laat zien. Zo ontdekten de meest bekende merken en de beste DJ’s ter wereld de ‘Panoramic Lounge’ van het Crane Hotel voor hun evenementen, merkactiviteiten en nog veel meer. Na het diep feesten tot in de nacht, is het mogelijk om in een van de drie kamers te slapen. En voor deze exclusiviteit leg je een paar goede knaken neer. De Split-Level Suite op 35 meter hoogte start vanaf €550 per nacht, gevolgd door de Split-Level Suite op 45 meter hoogte voor €620 per nacht en last but not least: de Split-Level Suite op 40 meter hoogte voor €920 per nacht. Maar hé, iedere suite bestaat wel uit twee verdiepingen, met flatscreen-tv, ligbad, een heerlijk extra lang bed en een prachtig uitzicht waar je u tegen zegt.

Had je nog niet genoeg geld gespendeerd en wil je nog wat uitgeven, hebben zij een heerlijk Prosecco-ontbijt op bed, of neem je een plons in het bubbelbad op het bovenste terras. Maar als klap op de vuurpijl is het ook mogelijk om een helikopter vlucht te boeken vanaf Schiphol naar het Crane Hotel voor €1500. Dit is wel inclusief een sightseeing van de plaatsen Marken, Volendam, Zaandijk, Amsterdam en Centraal Station. Wil je echt stunten met je vrienden is het ook mogelijk om alle drie de suites tegelijk te huren voor €4500 per nacht via Airbnb. Doe eens gek, want we doen al normaal genoeg.

NDSM-plein 78 | website
T: +31(0)207606161

Crane Hotel Amsterdam

Foto’s: Airbnb

Crane Hotel Amsterdam Crane Hotel AmsterdamCrane Hotel Amsterdam Crane Hotel Amsterdam Crane Hotel AmsterdamCrane Hotel AmsterdamCrane Hotel AmsterdamCrane Hotel Amsterdam Crane Hotel Amsterdam Crane Hotel Amsterdam

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram