AMSterdam Sleep Slider

Overnachting van de Week | Romantisch dobberen op een luxe vlot bij Amsterdam

Vuurtoreneiland

(Foto: Colourful Rebel)

Ons blog staat inmiddels vol met de meest toffe droomhuizen, lofts in Amsterdam en hotelkamers waar de badkamers zo groot zijn dat je er makkelijk in kunt wonen (letterlijk). Weekendjes weg, de stad uit om ergens in een andere grote stad weer te ontspannen. Maar met de volgende Overnachting van de Week doen we het allemaal eventjes anders. Wat rustiger aan. Je hoeft er – bijna – niet Amsterdam voor uit, want deze overnachting vind je bij het prachtige eilandje Pampus. Even voor de duidelijkheid: de foto boven dit artikel is Vuurtoreneiland. Daarvandaan zie je Pampus misschien wel het best liggen, want je ziet die metalen koepel al opdoemen vanuit dat prachtige restaurant:

 

Pampus

(Foto: Shutterstock)

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Daar kun je nu ook echt ‘voor Pampus’ gaan liggen, want Waterfront verhuurt ‘overdekte vlotten’ die romantisch als een malle zijn. Voor 1 nacht betaal je 75 euro en voor een tientje extra maken ze in de ochtend ook nog eens een ontbijtje voor je. Da’s geen geld als je bedenkt dat dit op een toplocatie is aan de kust van Amsterdam. Het boeken van een vlot doe je hier, maar wees snel als je nog voor Pampus wil liggen. Midden september verhuizen de vlotten namelijk naar Fort Uitermeer. Ook mooi, maar dat staat net even wat minder in je agenda.

PS wordt jij nu al zeeziek, maar wil jij wel op een unieke locatie in Amsterdam slapen? Check dan ook eens deze brugwachtershuisjes, die zijn omgebouwd tot luxe hotel.

(Foto: Waterfront)

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram