AMSterdam Sleep Slider

Overnachting van de week | Royal Belize

Royal Belize

Foto’s: Airbnb

Als je dacht dat de hijskraan van vorige week next level was, dan had je het goed mis. Deze overnachting is misschien niet next level de hoogte in, maar op een bizarre locatie, namelijk op het privé eiland in Belize. Yup, privé eiland. Dit betekent – mocht het nog niet duidelijk zijn – dat dit eiland alleen voor jou en je gezelschap is. Doen wat je wilt doen, zonder last van anderen te hebben. Winning!

Artikel gaat hieronder verder

Belize, waar ligt dat dan? Belize is een klein landje (zo ongeveer de helft van Nederland!) in Centraal-Amerika. Daar omheen bevinden zich nog een paar kleine eilandjes die ook tot Belize behoren.

Voor het Royal Belize leg je aardig wat knaken neer, maar geloof ons: je krijgt er iets voor terug. Je hebt hier namelijk vijf luxe slaapkamers en badkamers voor jou en eventueel je negen vrienden, maar daar stopt het niet. Naast de heerlijke bedden zal er ook staf aanwezig zijn, inclusief manager zodat jij op je luie wenken bediend wordt. Daarbij zullen er ook nog een kok en conciërge aanwezig zijn. Want koken op een privé eiland, wie doet dat nou?
Royal Belize

Gelukkig is in je slaapkamer zitten niet het enige wat je hier kunt doen. Er kan uiteraard gesnorkeld, gedoken en gevist worden, maar op het eiland zelf heb je ook de mogelijkheid om te waterval-hiken, ziplinen, lekker met je opblaasband door een grot te dobberen en een helikoptertoer te nemen.

Om even terug te komen op de prijs, voor €5266 per nacht is dit eiland helemaal voor jou. Neem negen van je vrienden mee, deel het door tien en hoppa, het kost je ‘nog maar’ €526,60 per persoon. Waar wacht je nog op?

Royal Belize Royal Belize Royal Belize Royal Belize

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram