Fashion Slider

Palace x Polo Ralph Lauren tonen eindelijk langverwachte collectie in te gekke video en lookbook

(Foto’s: Palace)

Je hebt in modeland tal van prachtige hypes, zoals die bijvoorbeeld van de H&M collabs. Deze samenwerkingen worden altijd heerlijk ontvangen, met behoorlijk wat gegil van de fashionista’s. Maar deze collabs staan in het niet bij de samenwerking van Palace x Polo Ralph Lauren. De hype rondom dit een-tweetje is ongekend, die heel langzaam werd geteased door een paar posters waarbij alleen nog de logo’s werden gecombineerd:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

PALACE RALPH LAUREN @poloralphlauren

Een bericht gedeeld door PALACE (@palaceskateboards) op

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Nu dachten veel hardcore Palace fans in eerste instantie dat het brave Ralph Lauren geen goede match zou zijn voor het streetwear skatemerk Palace, maar nu eindelijk het lookbook hier is kunnen we anders concluderen. Wat een vette collab! In de beelden en de video kun je zien dat de creatievelingen van Palace behoorlijk wat vrijheid hebben gekregen. Zo zien we onder andere veel zijde shirtjes met extreem kleurrijke prints, een corduroy broek met auto erop en de herkenbare loafers. Daarnaast ziet de oplettende kijker ook nog een stukje knitwear met de bekende Ralph Lauren beer die een kickflip doet. Briljant!

De collectie zal vanaf 9 november exclusief gelanceerd worden in geselecteerde Palace en Polo Ralph Lauren winkels. Wie een stukje modegeschiedenis wil moet snel zijn vermoeden wij, want dit gaat uitverkopen.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram