AMSTERDAM Do Slider

Pathé trakteert broers en zussen op gratis popcorn tijdens de Nationale Broer- en Zusdag

Bioscoop

(Foto: Shutterstock)

Wat is er leuker dan naar de bioscoop gaan met je vrienden? Naar de bioscoop gaan met je broer of zus natuurlijk. Wat een stomme vraag! Toch weten wij als geen andere dat broers en zussen (in welke combinatie dan ook) behoorlijk kunnen botsen, maar tijdens Nationale Broer- en Zusdag op zondag 30 september zetten we allemaal de irritaties aan de kant. Bij Pathé is het helemaal feest, want alle broers en zussen krijgen gratis een grote popcorn op vertoon van hun filmticket.

Familie kies je niet uit

Rain Man, My Sister’s Keeper, The Parent Trap, ze vertellen allemaal hun eigen verhaal over de relatie tussen broer en zus. Complexe verhoudingen over liefde, jaloezie, wrok en tal van andere emoties. We weten allemaal: familie kies je niet uit. Des te meer reden om je broer of zus je waardering te laten blijken! Dat doen we op zondag 30 september tijdens de Nationale Broer- en Zusdag.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

Op vertoon van je filmticket bij de kassa van de Food & Drinks punten kunnen jullie de traktatie in ontvangst nemen. Natuurlijk hoef je niet per se broer en zus te zijn, ook twee (of drie) zussen of broers zijn meer dan welkom! Deze actie is geldig in alle vestigingen, er kan op deze dag één keer gebruik gemaakt worden van de actie. Meer informatie vind je op de actiepagina.

*Pathe Rembrandt Utrecht is uitgesloten van de actie ivm het Nederlands Film Festival. 

Filmtips van de maand september

Om alle broers en zussen van Nederland te helpen bij het maken van een filmkeuze, maken we een selectie van drie topfilms die in de maand september bij Pathé te zien zijn.

Johnny English Strikes Again (hilarische komedie voor broer en zus)

Vanaf vandaag is het derde deel van de komische Johnny English-filmreeks te zien, met Rowan Atkinson als populaire geheim agent. Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen. Hierdoor is de voormalig spion English de laatste hoop van de geheime dienst.

The Predator (gevaarlijke scifi voor broers)

In deze heruitvinding van Shane Black’s Predator, verplaatst de jacht zich van de ruimte naar de straten van de buitenwijken. De gevaarlijkste jagers van het universum zijn nu nog sterker, slimmer en dodelijker dan ooit tevoren, doordat ze zichzelf genetisch hebben verbeterd met het DNA van andere soorten. Deze film is ook te zien in IMAX, 4DX en Dolby Cinema.

A Simple Favor (stijlvolle thriller voor zussen)

In A Simple Favor volgt mommy vlogger Stephanie (Anna Kendrick) een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively) te achterhalen. Deze film is vanaf 27 september te zien in de bioscopen van Pathé.

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram