amsterdam Eat

Pho91 opent (grote) tweede locatie in West na groot succes in De Pijp

Pho91

(Foto: Pho91)

Dat er in de titel tussen haakjes ‘grote’ staat is voor een reden. Iedereen die namelijk het fantastische Pho91 heeft bezocht in de Pijp, weet dat het dringen geblazen is boven je goedgevulde dampende kom pho. De succesvolle zaak van Mai Linn Trinh en haar man Ang Great Tsar is zo’n ontzettend groot succes, dat er geregeld mensen geweigerd moeten worden omdat het zo vol zit. Dat het zo vol zit komt als je het ons vraagt geheel door de kwaliteit, want die is ongekend hoog. Aan het Parool vertellen ze dat ze het graag authentiek houden, met een eigen twist:

“We zagen dat authentiek Vietnamees eten hier ontbrak, dus namen we oude familie­recepten en daar gaven we onze eigen draai aan.”

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

In de nieuwe zaak die je vindt op de Kinkerstraat is ruimte voor 60 mensen en ook is er door de grotere keuken meer ruimte voor het experiment. Dat laatste vind je vooral terug in een vernieuwde drankkaart, want alle – nu al – classics van de originele Pho91 vind je ook hier gelukkig gewoon terug. Wij zouden een kom pho van deze heerlijke zaak het liefst omschrijven als een bakkie comfort food van de bovenste plank, en het is (en voelt) nog gezond ook.

Pho91 West | website
Kinkerstraat 106H
T | +31 (0)20 7781852
 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram