Food & Health

Pindakaas? Check. Cookie Dough? Check. Choco laag? Check. Lepel? Niet nodig.

Bron : Ben & Jerry’s

Geen lepel? Geen probleem! Ben & Jerry’s introduceert Slices On the Dough. Je favoriete ijs vol met chunks, maar dan te eten met één hand! Een nieuwe manier om Ben & Jerry’s te ervaren: geen pot ijs op de bank, maar een (h)eerlijke snack on the go (ahum… on the dough)! 

Artikel gaat hieronder verder

Het nieuwste Ben & Jerry’s ijsje is als een ‘slice’ ijs gesneden uit het midden van een pot. Bij Ben & Jerry’s zijn Flavour Guru’s constant bezig om lekkere smaken en nieuwe producten te ontwikkelen. Toen de Flavour Guru’s de Slice bedachten, combineerden ze karamel-ijs met swirls van chocolade koekjes en gloednieuwe, chunks: pindakaas Cookie Dough chunks. Dit omhulde ze vervolgens in een pure choco laag. Het resultaat? Een fair-rukkelijk bevroren tussendoortje, waar je je handen niet aan vol hebt.

Ben & Jerry’s Slices On the Dough zijn te vinden in supermarkten vanaf volgende week, ze zijn zowel los te koop als in een multipack (doe ons die laatste maar alvast). Ontdek alles over de Ben & Jerry’s Slices On the Dough hier! 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram