Entertainment

Pinkpop-artiesten treden live op vanuit Paradiso

Een live-editie van het populaire festival Pinkpop zit er dit jaar door de coronamaatregelen niet in, maar fans kunnen in het weekend van 19 tot en met 21 juni toch via meerdere platforms van de festivalmuziek genieten. Zo treden er meerdere Nederlandse artiesten die dit jaar op het festival zouden staan alsnog op.

Zaterdagavond 20 juni op NPO 3 wordt het muziekprogramma Pinkpop 2020 uitgezonden, hierin praat Eric Corton met een aantal Nederlandse acts die dat weekend op het podium in Landgraaf zouden hebben gestaan. Chef’Special, The Kik, Nona en Ten Times A Million treden dan live op vanuit Paradiso in Amsterdam.

De vrijdag daarvoor wordt online een grote Pinkpop-quiz gehouden over 50 jaar Pinkpop. De quiz, waar 950 teams aan meedoen, wordt vanuit Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen gepresenteerd door Sander Ruijters en is thuis te volgen via de website. Aansluitend vindt de KINK Afterparty plaats waarbij dj Michiel Veenstra de grootste festivalklassiekers laat horen.

Op NPO 3FM wordt komend weekend met optredens van voorgaande edities ook aandacht besteed aan het festival. Het digitale festival wordt via de Facebookpagina afgesloten met een speech van Mr. Pinkpop, Jan Smeets.

Bron: RTL Boulevard

No Comments

    Leave a Reply