AMSTERDAM Do

Pinkstertips – Weekendjes weg, terrassen en zomerse tunes

Weekend loading

(Foto: Shutterstock)

Ook tijdens het Pinksterweekend hoef je je niet te vervelen. Voor degene die voor de verandering eens niet een lang weekend naar het buitenland gaan, hebben we weer genoeg leuks op de agenda. Van een pittige party bij MAD FOX, tot zonnige cocktails op het terras bij Restaurant C en asperges in overvloed bij de groentenkoningen van MOER. Mocht je toch even de stad willen ontsnappen vlucht je lekker naar Rotterdam voor een lazy logeerpartijtje bij The James.

Pinksterweekendje wegThe James

Het lange weekend is een ultiem excuus voor een citytrip naar Rotterdam. Echt even weg, maar wel lekker dichtbij. Hotel The James, op steenworp afstand van de Coolsingel, weet precies waar in Rotterdam je moet zijn. Inchecken bij dit hotel betekent niet alleen vederzachte bedden maar ook toegang tot insider tips over Rotterdam. Vraag de receptioniste naar haar favoriete lokale biertjes en trek de General Manager aan zijn mouw voor die ene culinaire hidden gem.

The James

Donderdag 17 MeiArmada x MAD FOX | MAD FOX

Het is dan eindelijk zover: de eerste editie van MAD FOX Invites Armada. Start je weekend donderdag 17 mei goed bij MAD FOX, waar de Duitse top act Thomas Gold, de CEO van Armada Music Maykel Piron en het team van de Amsterdamse record label A&R voor een unieke en onvergetelijke avond zullen zorgen. En heb je na deze editie toch zin in meer? Geen zorgen. Armada x MAD FOX wordt een maandelijks terugkerend evenement waar artiesten, industry people en de Amsterdamse elite bij elkaar zullen komen. Zet jezelf hier op aanwezig om de hoogte te blijven van alle updates.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Zondag 20 mei | Terras lanceringRestaurant C

Het Amsterdamse weer is al goed op temperatuur gekomen en dat kan je aanstaande zondag vieren op het zonovergoten terras van Restaurant C. Verwacht verfrissende cocktails van World Class finalist Timo Stemerdink, culinaire hapjes van chef Arnout van der Kolk & live zomerse tunes; het perfecte recept voor een zonnige zondagmiddag. Schuif vanaf 15:00 uur aan op het zonovergoten terras en neem al je vrienden vooral mee!

Zondag 20 MeiSocial Sunday Sessions | THE BUTCHER Social Club

Zoals elke week zal THE BUTCHER ervoor zorgen dat jouw zondag alles behalve saai wordt. Tijdens deze editie van Social Sunday Sessions zorgen Lynn & Shorty tussen 15:00 en 17:00 uur voor ieder wat wils: van intieme slowjam’s tot snelle nummers vol ritme, en van welbekende classics tot de nieuwste hits. Kom zondag 20 mei naar THE BUTCHER Social Club en geniet onder andere van live muziek, overheerlijke burgers en unieke milkshakes. Voor meer info over de Social Sunday Sessions check hier het Facebook event.

Zondag 20 mei | Asperges van je MOERMOER

De lente is in volle gang en dat betekent maar een ding: asperges! Deze zondag kan je bij MOER terecht voor allerlei aspergegerechten: van enigszins klassiek met ei en beurre noistte hollandaise tot experimenteler zoals groene asperges in bierbeslag. Wij schuiven aan op hun grote terras – met de langste zon – zien we je daar?

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram