Entertainment Series Slider

Plof je neer in de zetel: deze series staan nu op Netflix!

netflix

(bron: screenshot trailer)

Nieuwe week, dat belooft weer een hoop nieuwe binge-watch waardige Netflix series. Wij zijn er weer om je uren aan ‘nutteloos zetel hangen met een grote zak chips’ te bezorgen. Die vuile was kan wel blijven staan tot een andere dag, en sleep is for the weak… trouwens waarom met dit weer überhaupt nog het huis uit komen?

Nightflyers

De toekomst van de mensheid staat op het spel. Een groep wetenschappers en een krachtige telepaat vertrekken aan boord van een ruimteschip vol geheimen. De wetenschappers hebben een theorie van hoe ze de aarde kunnen bereiken, er zijn echter een paar probleempjes: de planeet wordt geteisterd door ziektes die de ondergang blijken te zijn van de aarde. De uitvinding van een supermens zou dan weer de oplossing zijn, maar deze blijken levensgevaarlijk te zijn. Ik hoor je al denken: nou, dit is lekker ingewikkeld. Maar de nieuwe serie is een sciencefiction-serie van dezelfde schrijver als die van Game of thrones, klinkt veelbelovend toch? Voorlopig valt deze serie toch niet bij iedereen in de smaak… benieuwd wat jullie ervan vinden!

 

 

Russian Doll

Russian doll gaat over een iets of wat cynische jonge vrouw genaamd Nadia, het hele gebeuren speelt zich af in New York City. Ze sterft telkens opnieuw (op haar eigen feestje nog wel, is dat even balen) en komt terug tot leven in haar badkamer een paar uur eerder die dag. De avond herhaalt zich opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw, maar wat ze ook doet ze kan maar niet ontsnappen aan de dood, en blijft in deze rare vicieuze cirkel hangen. Klinkt spannend, nu maar hopen dat dit ons nooit overkomt!

 

Artikel gaat hieronder verder

 

Pose

De ballroom scene in New York eind jaren tachtig was hot and happening, dat bewijst deze nieuwe serie pose. Een subcultuur onder homoseksuelen en transseksuelen waar ze in de wereld van klassieke gekostumeerde dansfeesten hun glamour en glitter in overvloed showen. De serie gaat over Damon, een jonge getalenteerde homoseksuele jongen die net uit huis gezet is nadat hij uit de kast kwam. Blanca, de vrouw die destijds haar eigen huis opstartte, nam de jongen onder haar hoede en hij werd haar ‘secret weapon’. Klaar voor de beste vogue-danspasjes dan ben je bij deze serie aan het juiste adres!

 

 

The Umbrella Academy

Nu al je favo superheroes langzaam lijken weg te sijpelen op Netflix, komen ze zelf met een flinke comeback. Het klinkt als een gek verhaal, 43 vrouwen die ‘s ochtends nog niet zwanger zijn, moeten plots bevallen. Er worden zes uitverkorenen geadopteerd door een miljardair en nemen deel aan The Umbrella Academy. Het zijn allemaal geen gewone baby’s, nee hoor’ ze zijn allemaal abnormaal en mysterieus. Ze gebruiken hun superkrachten om iedereen te redden voor een Apocalyps die blijkt de wereld te verwoesten. Verwacht een hoopje zwarte humor, heel erg veel actie en een vleugje emotie, perfect for your sunday afternoon!

PS: hou ook in de gaten wanneer deze nieuwe films op Netflix verschijnen, wij kunnen alvast niet langer wachten!

 

No Comments

    Leave a Reply