Entertainment TV

Pommeline en Fabrizio leggen hun seksleven vast voor spraakmakend nieuw programma

(Screenshot Vijf/Sex Tape)

Yes ook in televisieland is de komkommertijd aangebroken en daarom bedenken programmamakers de meest vreemde content. Toch denken wij wel dat het nieuwe televisieprogramma Sex Tape van Vijf met de bekendste sexpert van de Benelux, Goedele Liekens, een succes zal worden. Het is smeuïg, er doen (semi)bekende koppeltjes mee en voor de oplettende kijker valt er zelfs nog het een en ander te leren op seksueel gebied. Niet alleen nieuwe standjes, maar ook hele relativerende zaken zoals dat zelfs een stelletje als Pommeline en Fabrizio last kunnen hebben van de overbekende ‘sleur’.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

De twee tortelduifjes lijken op het eerste gezicht heel de dag als konijnen in de slaapkamer rond te dartelen, maar het blijkt dat ook zij last hebben van vermoeidheid. Als het dan toch raak is, dan gaan ook alle remmen los. Dan ‘boort’ Fabrizio Pommeline ‘helemaal kapot’. Ok mannen die meelezen, neem die woorden maar niet over, want da’s best een buzz killer.

De precieze startdatum van Sex Tape is nog niet bekend, maar Vijf maakt bekend dat deze ‘medio september’ bij hen te zien zal zijn.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram