Home

Prins woonde een jaar in het kleinste appartement (8m2) van Amsterdam

Prins de Vos

(Screenshot YouTube / Prins de Vos)

Een echte prins zou natuurlijk zijn verwende neus ophalen voor een appartement (yes echt alles zit erin) van acht vierkante meter in de Nederlandse hoofdstad. Maar wij hebben het hier natuurlijk over Prins de Vos.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Toen hij de sleutels van zijn mini-paleisje kreeg in Amsterdam deelden wij al zijn eerste – heerlijk droge – vlog en daarom leek het ons niet meer dan toepasselijk dat wij ook zijn laatste delen. Prins is er namelijk redelijk klaar mee en vertrekt naar Cambodja om daar weer van de ruimte te genieten. Lindanieuws hield destijds al een prachtig interview met Prins, met prachtige quotes als ‘toen mijn moeder het zag moest zij bijna huilen‘. Hij heeft het echter toch twee keer zo lang volgehouden als gepland, want hij zou in het stulpje (à 550 euro per maand) maar een half jaar blijven. Dus ben jij een van die duizenden die op zoek is naar een plekje in Amsterdam en wil het maar niet lukken? Dan geeft de laatste vlog van Prins je weer hoop:

PS Op ons blog vind je een aantal hele mooie ‘tiny homes‘, die perfect zijn ingericht. Ideaal voor wanneer je in Amsterdam gaat wonen!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram