Do What to do Wereld

Reisfanaten gezocht: ga een jaar lang op reis met kras

Bron: Kras blijft ontdekken

Reisfanaten met koffers vol ervaring en zeeën van tijd opgelet! Reisorganisatie KRAS is op zoek naar de ultieme sr. reisontdekker die een jaar lang op reis gaat naar de mooiste plekken, de leukste activiteiten onderneemt en de lekkerste gerechten gaat ontdekken. Om al deze ervaringen vervolgens te verpakken in inspirerende video’s. De vacature staat vanaf vandaag op verschillende vacaturesites. Geïnteresseerden hebben tot en met 21 mei a.s. de gelegenheid te reageren.

Artikel gaat hieronder verder

Blijven reizen én ontdekken

We reizen al van jongs af aan. Eerst als kind aan de hand van je ouders, later trek je zelfstandig de wijde wereld in om vervolgens met je eigen gezin andere werelden te gaan ontdekken. En dan komt de fase waarin je weer helemaal zelf de touwtjes in handen hebt. Kras moedigt iedereen in deze fase aan te blijven reizen én ontdekken. Om dat kracht bij te zetten is de reisorganisatie vandaag de zoektocht gestart naar een sr. reisontdekker.

Selectieprocedure

Om mee te doen maken de reisontdekkers in spé een korte video waarin ze vertellen over hun ultieme reiservaring. Deze video plaatsen ze op www.krasblijfontdekken.nl. Vervolgens worden alle inzendingen door een KRAS jury samen met reisontdekker bij uitstek, Mark van der Heijden (bekend van Backpacker Intern) beoordeeld. De drie beste inzendingen gaan op 28 mei a.s. onder begeleiding van Mark op een prachtige locatie in Nederland hun kunsten in het vloggen verder verbeteren. In de weken daarna kan het publiek stemmen op de drie geselecteerde kandidaten. De stem van het publiek telt voor 50% mee, de andere 50% wordt bepaald door een jury van KRAS medewerkers. Op 25 juni a.s. is de feestelijke bekendmaking van de KRAS sr. reisontdekker.

Iedere maand een reis

De winnaar kan dan al snel zijn koffers pakken. De eerste reis staat namelijk al in juli gepland. Gevolgd door iedere maand een mooie nieuwe reis; van stedentrip tot wintersport, van rondreis of cruise tot een actieve fiets- of wandelvakantie. De sr. reisontdekker gaat het allemaal ontdekken!

2 Comments

 • Reply
  ron
  9 mei 2019 at 16:27

  Beste commissie,

  wat een leuk en spannend aanbod.
  voordat ik mijn camera voor de dag haal even wat vragen.
  welke kosten worden door Kras betaald, ik neem aan dat jullie een bestemming hebben,accomodatie en verdere kosten voor je rekening neemt. want: de filmpjes worden natuurlijk eigendom van Kras bv.
  hoelang per maand mag ik met jullie organisatie weg? ben ik verder vrij mijn creativiteit te gebrukken en heb ik daar dan een budget voor, of hebben jullie alles al slmi geregeld en wordt ‘ík’ het hoofd van de serie ( en anderen neem ik aan)

 • Reply
  Maria Verhoeven
  4 mei 2019 at 15:01

  Veel gezien in mijn leven, maar nooit genoeg!!!!!! Altijd die onrust !!!!!!

Leave a Reply