Travel

Relaxed kamperen met opblaasbare Fresh & Black Air Seconds kampeertenten van Decathlon


De vakantie van 2020 zal hoe dan ook anders zijn dan andere jaren, maar hoeft zeker niet minder ontspannen te zijn!
Nu wordt geadviseerd om in eigen land of Europa vakantie te vieren, is dit het uitgelezen moment om te gaan kamperen! Een hele onderneming? Welnee! Met de nieuwe opblaasbare Fresh & Black Air Seconds tenten, wordt kamperen juist ‘héél relaxed’.

Decathlon vindt dat kamperen, net als sporten, voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom zijn er tenten verkrijgbaar voor iedere gelegenheid. Nieuw in het assortiment is de Fresh & Black Air Seconds, een all-in-one constructie die met een handpomp binnen enkele minuten wordt opgepompt en klaar voor gebruik is. Tentstokken zijn overbodig. Dankzij de speciale vierlaagse Fresh & Black stof, die tegelijk reflecteert en isoleert, wordt 99,9 procent van het buitenlicht tegengehouden en blijft de tent heerlijk koel. Tot wel 17 graden koeler dan de buitentemperatuur. Zodra de tent wordt opengeritst of de ramen worden opengemaakt, stroomt de warme buitenlucht naar binnen en warmt de tent indien gewenst vanzelf op.

De Fresh & Black Air Seconds is vanwege de ruimte een ideale familietent. De leefruimte in de tent start bij een grootte van 6,5m² (de vierpersoonseditie), met een staanhoogte van 1,90 meter. De dubbellaagse opblaasbare tentbogen zijn gemaakt van een stevig type plastic (TPU) en hebben een omhulling van dik polyester (600 denier). Uitermate stevig dus en met de Quechua-pomp in no-time opgeblazen, zodat je letterlijk binnen enkele minuten kunt genieten van je kampeervakantie.

Met de nieuwe opblaasbare Fresh & Black Air Seconds tent is er geen excuus meer om er deze zomer niet op uit te gaan. Decathlon maakt kamperen relaxed!

De Fresh & Black Air Seconds tenten zijn te koop vanaf € 299,99 en verkrijgbaar in verschillende Decathlon winkels en online via www.decathlon.nl.

No Comments

    Leave a Reply