Entertainment Series

Releasedatum nieuw seizoen Undercover bekend én de eerste beelden zijn uit

Het moment waarop we allemaal hebben gewacht: de releasedatum van het nieuwe seizoen van de Nederlandse hit-serie Undercover is eindelijk bekend gemaakt met de eerste spannende beelden.

Het eerste seizoen van de serie Undercover was een enorm succes en fans wachten dan ook al een tijdje geduldig op een vervolg. Eerder werd bekend gemaakt dat de serie nog een tweede en derde seizoen zal hebben, maar de startdatum bleef uit. Tot nu: de serie zal vanaf 6 september weer hervat worden op Netflix. Nog even wachten dus, maar we kunnen wel alvast enthousiast worden met de eerste beelden.

Het tweede seizoen Undercover speelt zich een klein jaar na de gebeurtenissen van het eerste seizoen af. Kim werkt bij Human Rights. Dankzij de hulp van haar ex-collega Bob leidt haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië naar de El Dorado Ranch, een country & western manege in het Belgische achterland. Bob gaat wederom undercover en probeert ditmaal in de gratie te komen van de gebroeders Laurent en JP Berger, wapenhandelaars.

Drugbaas Ferry Bouman zet ondertussen vanuit de gevangenis zijn zoektocht naar de ware identiteit van de undercoveragenten Bob en Kim voort. Maar hij is niet de enige die meer over de twee te weten wil komen; ook Bobs puberdochter heeft de nodige vragen.

Wij kunnen niet wachten! De eerste beelden zijn exclusief uitgegeven aan RTL Boulevard en kun je via deze link bekijken.

Bron: RTL Boulevard

No Comments

    Leave a Reply