AMSTERDAM Do

Restaurant Escobar (de Pijp) houdt elke dinsdag Tinder Tuesday en da’s soms best ongemakkelijk

Escobar restaurant

(Foto: Escobar)

Na ons bezoek aan café-restaurant Escobar in de Pijp, waanden wij ons heel eventjes in Barcelona. Door de sfeer, het eten en doordat de ruimte voor de bar vanaf een uurtje of 22:00 in een broeierige dansvloer verandert. Dat was op een vrijdag, maar kennelijk gaat het er op een dinsdag standaard nog veel heter aan toe. Heter én soms ook een stuk ongemakkelijker, want elke dinsdag is het Tinder Tuesday bij Escobar. Eigenaar Roderick Kunst vertelt in een kort – maar grappig – interview aan het Parool over de ongemakkelijke vaste thema avond van het restaurant, die een paar mooie quotes oplevert:

“”Klopt, we hebben een speciale Amor por favor-box. Nee, we denken niet lang na over dit soort namen. Als je een paar drankjes op hebt, gaat dat vrij soepel. Maar goed, singles kunnen een polaroidfoto in die box doen en worden gematcht met een van onze andere gasten.”

 

SHOP ONZE INSTAGRAM

Klik om jouw favoriete look te shoppen

 

Wij hebben net even op onze agenda gekeken en wat blijkt? Het is dinsdag! Dus mocht jij je vanavond nu helemaal de pletter vervelen, lees even het interview met Roderick in het Parool en neem je Tinder-date vanavond mee voor een paar tapas en wellicht een klein dansje.

Meer informatie | Het Parool | Escobar | verslag etentje

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram