amsterdam Eat Slider

Restaurant ZUID lanceert weekendconcept voor iedereen

Restaurant ZUID

(Foto’s: Restaurant ZUID)

Inspelend op de behoefte van haar bezoekers gaat restaurant ZUID in Amsterdam vanaf 27 januari 2019 van start met een nieuw weekendconcept: We Are Family & Friends. Een speciaal restaurantprogramma op zaterdag en zondag voor koppels, vrienden, gezinnen, single moms and dads, neven, nichten en je opa – aan iedereen is gedacht.

ZUID WEEKENDER
Vanaf 27 januari aanstaande speelt ZUID in op de veranderde behoefte van haar gasten. Zo opent de zaak beide dagen de deuren van 10.00 uur tot 15.00 uur voor een uitgebreid ontbijt en een lange lunch. Op zondagavond komt daar de mogelijkheid bij om binnen te lopen voor een vroeg diner: van 17.00 tot 19.00 uur kunnen gasten terecht voor een spontaan (familie)diner waarbij er onder andere extra groente aangeboden wordt en er ook een hamburger met friet op het menu staat, net als een heerlijk mals kippetje speciaal voor kleine eters.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

WIJKEN
Een belangrijke reden voor dit nieuwe concept is om ook ouders met jonge kinderen de kans te geven om in het weekend lekker uit eten te gaan. Team ZUID waakt er echter voor dat het hele restaurant overgenomen wordt door het kroost. Dankzij de indeling is het mogelijk om de zaak in drie ‘wijken’ te verdelen. De zijvleugel van het restaurant is voor adults only, grotere kinderen en volwassenen zitten in het midden samen aan tafel (hier staan spelletjes zoals ‘Mens erger je niet’ en ‘Wie ben ik’ al klaar) en de derde wijk is kids only. Hier wordt ieder weekend een kinderparadijs gecreëerd, inclusief tekentafels, Skippy-dieren, kleurplaten, divers speelgoed, een krijtbord, een tipi-tent, een houten treinrails en meer. Op de tafels staan snoepkomkommers en tomaatjes en kleine Zuid gasten krijgen zelfs een cadeautje mee naar huis.

AANGEPAST MENU
Bij een aangepast weekendconcept waarin meer ruimte is voor kinderen hoort een aangepast menu: vanaf 27 januari bestaat de dagkaart van ZUID onder andere het hele weekend lang uit een tosti, huisgemaakte granola en taart. Daarbij staat er standaard landbrood van het Vlaamschbroodhuys met smeersels en snoepkomkommertjes en -tomaatjes op tafel. In het weekend wordt dit nieuwe menu aangevuld met wisselende specials zoals pancakes, wentelteefjes of wafels.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram