Do Slider What to do Nederland

Roadtrip: in Brabant kun je ieder weekend met je eigen alpaca wandelen

Alpaca's

Foto: Shutterstock

Een paar jaar geleden ging heel het internet nog wild over alles wat met unicorns te maken heeft, dit jaar lijkt geheel in het teken te staan van alpaca’s. Van handwarmers tot trouwen op een alpacaboerderij en van champagne drinken omringd door de beestjes tot een heuse alpaca uitverkoop (op een goede manier). Maar het allerbeste lijkt tot het laatst bewaard, want kennelijk kun je ook ieder (!) weekend met een stel alpaca’s in een prachtig natuurgebied gaan wandelen. Bij Alpacafarm Vorstenbosch (Bernheze, Noord-Brabant) kun je met een groepje vrienden of collega’s heerlijk op pad gaan, terwijl je een eigen alpaca meekrijgt:

“Ieder twee of drietal krijgt een eigen alpaca om te begeleiden. Tijdens de wandeling met de alpaca’s maken we af een toe een korte stop. Je leert tijdens de stop meer over de alpaca. Tijdens de wandeling kun je foto’s maken van jezelf met je lievelingsalpaca of een leuke groepsfoto.”

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Na zo’n wandeling heb je natuurlijk honger als een paard alpaca, maar dat komt alleen maar goed uit. Op de boerderij kun je namelijk ook heerlijk lunchen of van een high tea genieten. Dan heb je direct tijd om even die nieuwe profielfoto met je alpaca-bff op het wereldwijde web te slingeren. De likes zullen je om de oren vliegen!

Je kunt je hieronder inschrijven voor een wandeling op één van de beschikbare data op de website van Alpacafarm Vorstenbosch. Deelname kost 20 euro per persoon. Voor een avondwandeling zijn de kosten 17,50 euro per persoon. Data die vol zijn verdwijnen van de lijst. Regelmatig worden er nieuwe data gepland. Bij annuleringen komen de plaatsen direct weer online, dus houd regelmatig de website in de gaten.

PS als je dan toch in Brabant bent, dan kun je net zo goed even checken wat wij allemaal over Den Bosch hebben geschreven. Want wat een heerlijke stad is dat zeg.

No Comments

    Leave a Reply