Entertainment

Roshina doet boekje open over Temptation Island

Foto: RTL

Nu Temptation Island bijna voorbij is lijkt zowat elke kandidaat nog even wat over het programma kwijt te willen. Eerder vertelde Gianni en Melissa in een interview met YouTuber Nick Eshuis over hoe fake zij het programma vinden, toen vond Arda het ook tijd om er nog wat over te zeggen en nu is het de beurt aan Roshina die alle dirt over de realityshow op Instagram besloot te delen.

Ze doet een boekje open over wat de kijkers allemaal niet weten. Zo onthult ze dat er tijdens de kampvuren vaak langer dan een uur gefilmd wordt (in tegenstelling tot de paar minuten die wij te zien krijgen). Ook moeten er regelmatig ‘scènes’ opnieuw worden geschoten, als iemand bijvoorbeeld iets verkeerds zegt. Volgens Roshina krijgen de koppels ook altijd meerdere beelden te zien en worden deze niet allemaal uitgezonden, maar alleen de fragmenten met de heftigste reacties. Dit is iets wat Melissa ook al aangaf in het interview met YouTuber Nick Eshuis, daar claimde zij ook dat de reacties bij de beelden soms niet kloppen omdat wij als kijker andere beelden te zien krijgen dan de deelnemers.

Ook over de feestjes vertelt Roshina het een en ander. Wat blijkt: tussen twaalf en vier uur ‘s nachts moeten de kandidaten in bed liggen. En om klokslag acht uur komt de productie iedereen wakker maken. Dat zijn dus korte nachten voor de deelnemers. Vervolgens worden ze ook nog eens aan het werk gezet, de verleiders moeten namelijk samen met de productie en het personeel de villa opruimen. De verleiders slapen overigens allemaal in gedeelde kamers.

Opvallend is ook dat alle kandidaten van te voren niet weten wat er wordt uitgezonden. De kandidaten moeten, net als de rest van Nederland en België, wachten totdat de afleveringen op televisie komen of bij Videoland verschijnen. Nu dit alles al naar buiten is gegooid terwijl ze eigenlijk niks over het programma mogen vertellen totdat het is afgelopen zijn we benieuwd wat voor verhalen er later nog naar buiten komen over Temptation.

Bron: RTL Boulevard

No Comments

    Leave a Reply