Sleep Slider

Roze Airbnb huizen waar elke vrouw haar hart sneller van gaat kloppen

Roze Airbnb huizen

Foto’s: Airbnb

Suikerspinnen. Lolly’s. Bubblegum. Barbie. Naast het feit dat de eerste drie te eten zijn (en heel misschien als je nog 1 jaar oud bent de vierde ook), is er iets wat deze vier dingen met elkaar gemeen hebben. Het eerste wat je voor je ziet bij het verbeelden hiervan is de kleur roze. Het is een kleur waar de meeste vrouwen van op hol slaan. ‘Oh kijk, een roze toilettas!’ Want zo een zwarte is toch helemaal niet boeiend? Dus wat is er dan nog leuker dan een roze verblijf op vakantie? Beste mannen, wij zeggen alvast sorry, want sommige huizen zijn nog heftiger dan de ander. Je zal bijna denken dat je in het snoephuis van de heks van Hans en Grietje zit.

Is roze toch niet helemaal jouw kleur? Er zijn hier nog genoeg Airbnb opties!

The pink house

We starten deze lijst met een Grieks eilandje in de buurt van Athene, genaamd Egina. Als je hier naartoe gaat kun je je dagen verdelen over twee soorten activiteiten: volledig chillen op de mooiste stranden of het bezoeken van oude, historische tempels. En na zo een dag wil je niks liever dan je verplaatsen naar dit schattige, typische Griekse (en roze, uiteraard) huisje verplaatsen, om de zonsondergang op het terras te bekijken.

Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen

Artikel gaat hieronder verder

A Magical Place in Essex!

Niet schrikken. Dit is echt waar. Al voelt het alsof je in een sprookje bent beland. In dit knalroze huis is over ieder detail nagedacht. Het is niet iets waar jij je vriend mee naartoe moet nemen, maar hoe leuk is dit verblijf voor het perfecte bachelorsweekend of een vriendinnenweekend in Engeland. Er is namelijk ook nog plek voor 16 personen. Barbie, say cheese!

Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen
https://www.airbnb.nl/rooms/244617?guests=16&adults=16

Pink House – Pico Island Azores

Na het zien van het vorige huis, laten we jouw ogen even rusten. In Madalena, Portugal staat dit scahttige wit-roze huis. Waar het van binnen niet zo een gek feestje is als in de vorige. Maar het juist wat simpeler is ingericht met hout en weinig extra’s.

Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen

The Pink House (Kimihurura)

Wie zegt dat roze alleen voor echte meisjes is? Dit huis mag dan wel roze zijn, de (roze) muurbeschildering maakt het huis een stuk stoerder en minder meisjesachtig. Hier kan je je vriend nog overhalen om mee naartoe te gaan. Zo kan je het plekje Rwanda ook weer van je lijst afstrepen.

Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen

Pink House. House with a pool.

Eventjes niet in de drukte aan de Ramblas, maar een fantastisch huis van 350 vierkante meter met, zoals de titel al beschreef, een privézwembad. En naast dat zwembad kun je ook genieten in de jacuzzi, of alle kilootjes die je eraan hebt gegeten door de Spaanse tapas er keihard af sporten in de fitnessruimte. Voor nog geen €20 per persoon heb jij dit gigantische huis voor jou en 11 vrienden.

Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen

The Pink Castle

We sluiten dit lijstje af met een gigantische knal. Als je dacht dat het tweede huis al heftig was. Welkom bij Barbie en de Notenkraker meets Hans en Grietje, meets.. You name it. Van dit huis vallen wij eigenlijk een beetje stil. Een gevalletje: you either hate it or you love it. En wij gaan hier stiekem best wel lekker op. Roze glittermuren, je huis vol met kerstversiering = hysterisch.

Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen Roze Airbnb huizen

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram