Do What to do Amsterdam

Saints & Stars pleit voor ‘Look Better Naked’ in nieuwste campagne

Bron: Saints & Stars

Zo nu weten we eindelijk wie die gedurfde (en knappe) naakt-lopers eigenlijk waren. Afgelopen week liepen er op verschillende plekken in Amsterdam een tal aan naakte mannen en vrouwen. De stunt werd massaal gedeeld op social media. Boutiquegym Saints & Stars was verantwoordelijk voor de stunt ter ere van hun nieuwste campagne. Gedurende de hele week liepen er door de hele stad naakte mannen en vrouwen door de straten. Luxe gym Saints & Stars blijkt achter de stunt te zitten en heeft deze uitgevoerd om aandacht te genereren voor hun nieuwe campagne: ‘Look Better Naked’.

Artikel gaat hieronder verder

Bron: Saints & Stars

‘Look Better Naked’

Saints & Stars komt dit jaar met een spraakmakende campagne: ‘Look Better Naked’. Met deze campagne spelen ze in op de niet-uitgesproken motivatie van de meeste mensen om te gaan sporten, namelijk om volledig tevreden over je lichaam te zijn als je naakt bent. Nou, misschien moeten we dat dan zelf ook maar eens testen! Bij Saints & Stars zijn alle workouts gericht op transformatie in zeer korte tijd. Saints & Stars biedt twee verschillende high intensity workouts aan: Holy Box en Holy Shred. Naast HIIT groepslessen wordt er ook personal training aangeboden.

Er beter uitzien als je naakt bent zorgt ervoor dat je je sterk en krachtig voelt in alles wat je doet. Juist die transformatie, zowel mentaal als fysiek, maakt mensen zelfverzekerder. “, aldus Tamara Oppedijk van Saints & Stars.

Bron: Saints & Stars

Bron: Saints & Stars

Bron: Saints & Stars

No Comments

    Leave a Reply