Home

Vriendengroep uit Zuidoost wint clubavond in De Marktkantine


Schaafijs, dat is de naam van het winnende concept van Partymacher, de zoektocht naar hét nieuwe Amsterdamse clubconcept van Apenkooi Events, Rabobank Amsterdam en De Marktkantine. Op donderdag 7 december nemen de Caraïbische vibes de Amsterdamse club voor één nacht over. Een vriendin die na haar stage in Suriname maar niet kon ophouden over het mooie weer, lekkere eten en de muziek. Dat was de aanleiding voor vier vrienden uit Amsterdam Zuidoost om een clubconcept met een Caraïbisch tintje in te sturen naar Partymacher.

“Als jongens opgegroeid in Zuidoost zijn we opgegroeid met vele culturen, met name de Surinaamse. Wij wilden die Surinaamse vibes recreëren, maar dan in het koude Nederland. Tropische muziek, lekkere drankjes en veel cultuur. De naam Schaafijs refereert naar de zomerse Surinaamse traktatie, niet onbekend in Zuidoost, maar nu is het tijd om de schaafijs cocktails en de bijhorende vibes ook te introduceren in Oud West”.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Ze wisten met hun idee voor een clubavond de jury (bestaande uit professionals van Apenkooi Events, Rabobank Amsterdam en De Marktkantine) te overtuigen en daarnaast veel stemmen binnen te halen. De eerste slag is geslagen, maar nu komt het echte werk. Op donderdag 7 december staan de vier vrienden met hun clubavond in De Marktkantine. Om de avond tot een succes te maken heeft Rabobank Amsterdam €2.500 startkapitaal beschikbaar gesteld en worden ze begeleid door Apenkooi Events, oprichter van onder andere DGTL en STRAF_WERK.

Tickets voor de avond zijn te koop op de website. Voor rekeninghouders van de Rabobank zijn plekken op de gastenlijst gereserveerd. Meer informatie hierover is ook op de website te vinden. Daarnaast worden de komende weken ook vlogs geplaatst waarin de vriendengroep wordt gevolgd op weg naar hun eigen clubavond in De Marktkantine. Bekijk de Facebookpagina voor nog wat extra informatie.

    Instagram